MELÓ

Irány a stúdió! Irány a bárka!

Nyolc éven felüli gyermekeket keres a Cinema City az augusztus 20-án mozikba kerülő Irány a bárka! címû animációs film két főszereplőjének szinkronizálására. Június 19-ig jelentkezhetnek a stúdiómunkára vágyó kislányok és kisfiúk. A felvételek júliusban lesznek.
  • Szerző: Ripost

 

Noé bárkájának sztorija hamarosan a mozikba kerül, gyerekekre hangolva. A magyarországi forgalmazók érdekes játékkal promotálják a sikeresnek ígérkező animációs filmet: szinkronszerepet ajánlanak a célközönségnek számító, nyolc éven felüli lányoknak és fiúknak.

 

 

A beküldött hangfelvételek, majd az előválogatás után egy kislányt és egy kisfiút választanak az Irány a bárka! két főhőse,  Fancsi és Dave szinkronhangjára.

 

Premier augusztusban

 

A zsűriben Farkasházi Réka, a szinkronstúdiók gyakori vendégének számító népszerű színésznő; Vidámi Péter, a film forgalmazójának gyártásvezetője és Szabó Simon színművész, aki a Cinema City reklámarca.

A gyermekszínészi karrier lehetőségét kínáló pályázatra június 19-ig lehet jelentkezni, a film magyarországi premierje augusztus 20-án lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?