MELÓ

Ingatlancézár lett a Dühöngő Bika

Robert de Niro nemcsak remek színész, de üzletembernek sem utolsó. Legutóbb Manilában nyitott szállodát, és benne van egy sanghaji ingatlanfejlesztési projectben is.
címkék:

A Dühöngő bika sztárja állja az ütéseket a ringben, és megküzd ellenfeleivel a pénz világában is. Társtulajdonosként olyan felkapott étteremláncot működtet világszerte, mint a Nobu, a Tribecca Grill, vagy az Ago.

 

Nobuval a világ körül

A Nobu pedig immár luxus kategóriájú szállodalánc is. Las Vegas, Miami és Rijad után letette névjegyét a Fülöp-szigetek fővárosában is, ahol most nyílt meg a City of Dreams 321 szobával, kaszinóval, éttermekkel. Az Oscar-díjas színész üzleti partnerei között van Macuhisza Nobu japán séf, Meir Tepper hollywoodi producer és James Packer ausztrál milliárdos.

 

Pénzcsináló zseni

Robert de Niro a megnyitón közölte, nemcsak nevét adja a projekthez, hanem személyesen is részt vállal benne. Ahogy teszi ezt a sanghaji Bund-projectben is. A 24 milliós kínai világvárosban a TriBeCa médiavállalat részvényeseként csatlakozott ahhoz a városfejlesztési beruházáshoz, mely az egyik legfőbb turistalátványosságnak számító folyóparti sétányon, a Bundon hoz létre egy majd 100 ezer négyzetméter alapterületű szórakoztatóipari központot.

 

Papírja nincs róla

Mindezt úgy, hogy mint a Forbes magazin írja, érettségije sincs. Ugyanis 17 évesen otthagyta az iskolát, hogy színészetet tanuljon. A jelek szerint jól döntött.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?