MELÓ

Elviszünk a világ legdrágább éttermébe! És ez egy vasadba sem kerül

Csak kattintanod kell, hogy élvezd a 20 fogásos menüsort, amit potom 560 ezer forintért tálalnak. De neked mindez ingyen van, nem úgy, mint az orosz oligarcháknak, akik barátaikat is meghívják egy laza vacsorára az ibizai Sublimotionbe.

Nem a Michelin-csillagos sztárséf, Paco Roncero ételkölteményei a Sublimotion legvonzóbb attrakciói, hanem az a minden érzékszervünket megdolgoztató körítés, ami a hely specialitása. Ez az elképesztő gasztrotér mindössze 12 embert fogad be egy időben, és a vendégeknek 3 órájuk van végigenni, megtapasztalni a 20 fogásos menüsort.

Valóságshow ételekkel

A kagylót például a tenger alatt költhetjük el, a körülöttünk úszkáló medúzákkal. A látványt körpanorámás vetítés, tökéletes akusztika teszi teljessé. Az asztalt körülülő 12 vendéget egy új világba repíti az itt bevetett 22. századi technika. Úgy érezhetjük magunkat, mintha egy sci-fi-filmben lennénk. Több mint 20 ember dolgozik azért, hogy valóban elvarázsoljanak.

A falak képernyők, az asztal interaktív. Van itt minden, fényeffekt, füsthatás. A technika vezénylőterme olyan, akár a NASA űrközpontja. Szóval, ha van fölös félmilliód, akkor foglalj magadnak helyet a Sublimotionba. S ha véletlenül éhes maradnál, akkor a közelben még mindig bekaphatsz egy szelet pizzát…

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?