MELÓ

Álomvakáció Észak-Koreában? Nem lehetetlen! Íme egy csábító ajánlat!

Új lendületet vehet a tömeges kivégzések miatt bedőlt észak-koreai turizmus. Az országvezető Kim-Dzsongun immár tárt karokkal várja a turistákat.Egy utazási iroda lecsapott a lehetőségre, és lázasan toborozza a jelentkezőket. Az álomvakáció szlogenje: Ide anyád nem engedne, de olcsó!

Észak-Korea strandjai ritkán láthatóak a tévétudósításokban, helyettük inkább nyilvános kivégzésekről, nukleáris fegyverekről, rakétakísérletekről láthatunk képeket. Ám egy Kínában bejegyzett, angol tulajdonú utazási iroda most változtat ezen a helyzeten.

Álomvakáció: strandolj, büfézz, kirándulj!

Napfény, homokos tengerpart és némi brutalitás, nyaraljon egyet Kim Dzsongun Észak Koreájában! Igazán csábító ajánlat, érdemes rá odafigyelni. Hátha... Hiszen a diktatúra hétköznapjaiba belefér a pancsolás, a strandröplabda és az olcsó kávézó is - áll a Young Pioneer Tour vendégcsalogató ajánlatában. Az iroda hegymászó programot is kínál. Cél a Paektu hegy csúcsa!

Az iroda fő szlogenje: Olcsó utazás olyan helyre, ahova anyád nem engedne el.

Az egyhetes út potom 400 ezer forintnyi angol fontba kerül

A Young Pioneer utazási iroda csaknem félmillió forintnyi brit fontért kínálja a remek utat, igaz, az ár magában foglalja a főváros megtekintését, egy sétát a demilitarizált zónában, és a tengerparton eltöltött kellemes sziesztát is.

Az időjárás különben már most megfelelő a vakációhoz. Észak-Koreában meglehetősen meleg a június-július-augusztus, de a parton ne számítsunk szexi koreai nőkre bikiniben, ez nem az az ország.

Habár az elmúlt időszak statisztikái azt mutatják, hogy tavaly Észak-Korea turisztikai látogatottsága 40 százalékot zuhant 2013-hoz képest, melynek magyarázata talán a tömeges kivégzésekben rejlik, de a Young Pioneer Tour bízik a sikeres üzletmenetben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?