MANI

Második alkalommal indul a Ripost Gyereknapi Rajzverseny!

Ragadj ceruzát, rajzold le a kedvenced, és legyen tiéd az értékes nyeremények egyike!

Mutasd meg nekünk, hogy ki a kedvenc sztárod!

Rajzolj, és nyerj értékes nyereményeket! :)

Nyerd meg te a 2 db városi roller (Street Surfing City Kicker 145 mm Roller) egyikét a Rollers.hu felajánlásával, vagy az öt családi belépőt a Tarzan ™ Parkba! 

„A PiCar Kft. nagy hangsúlyt fektet a kezdetek óta az utánpótlás nevelésre, hogy mindenki aki bele vág ebbe a sportba, kicsivel még jobb lehessen. Ezért is van hogy évente több saját rendezvényt szervezünk ill. rengetek támogatott rendezvényen veszünk részt az egész országban. ..."

Készítheted rajzodat ceruzával, filctollal, akár pasztellkrétával is, bármilyen technikát választhatsz, ami közel áll hozzád!

Egy kis művész kizárólag egyetlen rajzzal nevezhet. Az elkészült munkákat a [email protected]media.hu címre várjuk, digitális formában* 2017. május 21-ig!

A kor itt nem számít, lehetsz 3 éves, vagy akár 14 is, ami fontos: mutasd meg, Te kit tartasz példaképnek!

A beérkezett pályaműveket a verseny ideje alatt megnézhetitek a .hu Facebook-oldalán, ahol szavazhattok  is kedvencetekre. A legtöbb like-ot gyűjtő alkotás közönségdíjat kap!

Beküldési határidő: 2017. május 21. 10:00

A beérkezett pályaműveknél kérjük, hogy tüntessétek fel a képen látható sztár nevét, valamint a saját nevetek és életkorotok!

Értékelés:

A pályázatra érkezett rajzokat szakmai zsűri értékeli, ez alapján kerül kiválasztásra a három legjobb alkotás.

Eredményhirdetés: 2017. május 30.

A Facebook-oldalon indított verseny időpontja: 2017. május 21 – 26.

*Amennyiben nem tudod a rajzodat digitalizálni, küldd el postán a 1033 Budapest, Kórház utca 6-12., I. emelet címre, a Media Kft. részére. A borítékon tüntesd fel, hogy „ RAJZVERSENY”!
A rajzversenyre a Media Kft. általános játékszabályzata vonatkozik, mely megtalálható a www..hu oldalon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?