MANIMÉKER

Végre egy jó hír a tankoló autósoknak

Az elmúlt hetek folyamatos emelkedése után, most végre egy kis csökkenést jelentett be a Mol Nyrt. A kutaknál nagy árkülönbségek lehetnek, érdemes alaposan megfontolni, hol tankolunk!
címkék:

Az elmúlt hetek egyre emelkedő benzinárai után, most ismét bruttó 3 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., de a jó hír legalább az, hogy

a gázolaj 6 forinttal olcsóbb lett.

    Az emeléssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 395-396 forintra nőtt, a gázolajé pedig 370-371 forintra csökkent. - közölte ma reggel az MTI.


    A Mol ezt megelőzően múlt pénteken változtatott az árakon, akkor a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 2 forinttal emelte, a gázolajét pedig 2 forinttal csökkentette.
    A benzin literenkénti átlagára tavaly szeptember és 2015. január között mintegy 100 forinttal csökkent, az utóbbi öt hónapban ugyanakkor fokozatosan 70 forinttal emelkedett.


    A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára február eleje óta csaknem 40 forinttal lett magasabb.
    A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

Azért nem árt alaposan megnézni, hol tankolunk mert 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatunk a kutaknál.

Egy nyaralás során például sokat spórolhatunk a benzinnel, ha kicsit jobban odafigyelünk.

címkék:
És ezeket olvastad már?