MANIMÉKER

Pénteken akár 70%-ot spórolhatsz! Ezekbe az üzletekbe menj, hogy jól járj

November 27-én több üzlet is gigantikus leárazásokat tart. Összegyûjtöttük, hol érdemes vásárolnod, így akár tízezreket is megtakaríthatsz.
  • Szerző: FÁB

Most pénteken, azaz november 27-én lesz az idei "Black Friday", mely Magyarországon még nem tekint vissza nagy hagyományokra, de a sikere garantált. Mint sok más jeles nap, ez is az Egyesült Államokból jött el hozzánk, ahol a Hálaadást követő első péntekre esik, mely egyben a kezdete a karácsonyi szezonnak. Az elnevezés egyébként vészjósló hangzása ellenére éppen örömöt takar: a kereskedők ekkor kezdenek ugyanis a veszteségből (melyet pirossal írnak a könyvelésbe) nyereségbe fordulni (ennek a színe piros helyett már a fekete).

A Black Friday nagy leárazásokkal jár, sokan szabadnapot is vesznek ki a tengerentúlon, hogy minden érintett üzletet végiglátogathassanak. Nálunk még frissnek számít ez a kezdeményezés, de sok bolt csatlakozott a nagy leárazásokhoz, ez pedig szuper hír a pénztárcádnak, főleg akkor, ha mostanra időzíted a karácsonyi ajándékok beszerzését.

A kedvezmények mértéke akár 70-80% is lehet. Na de hol érdemes idén körülnézed?

Tesco
Media Markt
Praktiker
Premier Outlet
eMAG
Játékcsillag
Hobbyrendelés
Kreatív Játék
Fiskars
Ars Una
Marketworld

Az üzletek frissülő listáját megtalálod a Black Friday honlapján vagy Facebook-oldalán. Fontos tudnod, hogy sok üzletről viszonylag utolsó pillanatban derül ki: csatlakozott a programhoz. Nem található meg minden üzlet a honlapon sem (A Praktiker és a Premier Outlet például nincs megjelölve). Ezért a legjobban akkor jársz, ha 27-én, pénteken ellátogatsz a kedvenc üzleteidbe és személyesen, esetleg a honlapjukon keresztül győződsz meg róla, ők vajon szintén nagy leárazásokkal élnek-e.

A legnagyobb eséllyel műszaki cikkeket és játékokat tudsz jó áron kapni majd, de dekorációs kellékeken, ruhákon, kozmetikumokon is sokat tudsz spórolni!
 

 

És ezeket olvastad már?