MANIMÉKER

Néhány szokatlan módszer egy kis plusz pénzért

Előfordult már, hogy valamilyen váratlan kiadás miatt kifutottál a pénzedből, vagy el szeretnél menni nyaralni, de nincs miből? Íme néhány extrém módszer arra, hogy ilyen esetben hogyan szerezz egy kis plusz jövedelmet. Minden itt felsorolt technika legális.
címkék:

Add el azt anyatejed, hajad, vérplazmád

Magyarországon lehetőséged van arra, hogy a saját hajadat, vérplazmádat, anyatejedet bocsásd eladásra. Anyatejet csak az az édesanya adhat, aki nem szed, használ olyan gyógyszert, amelynek a hatóanyaga átkerül az anyatejbe.

 

 

 

 

Vérplazma: 3000 forint/alkalom

Anyatej: 1500-3000 forint/liter

Haj: 1000 Ft/cm, de legalább 10 cm kell

A kutyasétáltató biznisz

Ajánld fel a szomszédoknak, hogy szívesen megsétáltatod az ő kutyáját is némi pénz fejében. Ez a módszer akkor a legideálisabb, ha neked is van házikedvenced, akit amúgy is levinnél. Gyorsan kezdd el, mert már beindult az erre szakosodott iparág alkalmazottakkal, marketinggel.

Alkalmankét akár 1000 forint/kutya összeget is megkereshetsz.

Tesztalanyként jövedelem

Jelentkezz gyógyszertesztelőnek. Ez egy kockázatos, de annál jövedelmezőbb üzlet. Azokat a gyógyszereket, amik ugyan már keresztül mentek számos vizsgálaton, a végső engedékyezés előtt embereken is tesztelni kell. Önkéntesként lehetsz tesztalany, de vigyázz, nehogy szarvaid nőjenek.

Az ezen való részvétel hirdetés útján nem terjedhet, ezért pontos információval gyógy- és betegszervezetek tudnak szolgálni.

Lakásmegosztás

Add ki nem használt szobádat. Nyáron a turistáknak időszakosan, vagy, ha hosszabb időben gondolkodsz, diákoknak egész évre. Így nem csak pénzt keresel, de a rezsin is spórolhatsz.

Turistapároknak 100 euró/hét

Diákoknak 30000 forint/hónap

 

Üzlet a spermabankban

Sokan szeretnének kisbabát, de előfordul, hogy a férfi spermájával gond van, ilyenkor jöhet szóba a mesterséges megtermékenyítés és a spermabank. Jelentkezz ide donorként, ahol néhány vizsgálat után, ha mindent rendben találtak nálad, alkalmanként 10-15 ezer forintér adhatsz spermát.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?