MANIMÉKER

Méregdrága használt cipőjét kínálja a Barátok közt sztárja

Csomor Csilla, a Barátok Közt egykori sztárja a Facebook-on szabadulna meg márkás magassarkújától.
  • Szerző: M.D.

Úgy látszik, celebjeink is maximálisan igyekeznek kihasználni a közösségi vásárlás előnyeit. A Barátok közt sztárja, Csomor Csilla egy kifejezetten használt holmik eladására létrejött Facebook csoportban keres új gazdát egy méregdrága cipőnek.

Minden nő ismeri azt a kellemetlen és fájó érzést, amikor egyik kedvenc cipőnk szorít. Ilyenkor próbálkozhatunk akármivel, ha a lábbeli kicsi, nincs mit tenni.

Nem csoda, hogy a színésznő is fájó szívvel adna túl egyik kedvenc, ám túl szűknek bizonyuló modelljén, hiszen a párját ritkító Cango&Rinaldi lábbeli egy különleges, Swarowski kristályokkal díszített ékszercipő, amiért alapesetben igencsak borsos árat, nem kevesebb, mint 69 900 forintot kellene leperkálnunk. Csilla azonban úgy látszik jól sejti, hogy ennyiért valószínűleg senki se csapna le még egy ilyen csodálatos Hamupipőke cipőre sem, ezért igencsak kedvező ajánlatot tett a csoport tagjainak: 18 000 forintot kér csupán a leendő új tulajdonostól. Sőt, Csilla azt írja, hogy még alkudni is lehet ebből az árból. Egyelőre azonban még senki csapott le az egyedi darabra, így Csilla ha hordani nem is tudja, legalább még gyönyörködhet kedvencében.

 

A sztárok által rendezett vásárok egyébként manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek. A három gyönyörű modell, Dukai Regina, Horváth Éva és Hódi Pamela például rendszeresen tart garázsvásárokat, melyeken bárki megvásárolhatja  a három szépség használt, de jó állapotú darabjait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?