MANIMÉKER

Már csak ma és holnap használhatod a SZÉP-kártyádat!

Ha május végéig nem költöd el a lét, elveszíted!
  • Szerző: Ripost

Már csak szombat és vasárnap maradt arra, hogy a SZÉP-kártyákon ragadt összeget elköltsük, különben visszaszáll a munkáltatóhoz! Aki eddig elfelejtette kihasználni, az már nagyon nehezen kap szállást a hétvégére, mégsincs minden veszve. Összegyűjtöttünk pár lehetőséget, ahová nagyobb nekifutás nélkül is eljuthatsz, így nem száll vissza a pénzed az államra.

Első körben adják magukat a szálláshelyek és az éttermek, de most azoknak szeretnénk segíteni, akiknek nincs sem idejük, sem kedvük az utazáshoz.

1. Kozmetikusok, szépségszalonok: ugye hogy rád férne egy kiadós kezelés?

2. Sminktetoválás: ha úgy érzed, hogy maradandó dologgal lepnéd meg magad ebből a pénzből, itt az alkalom – ráadásul a reggeli sminkelés nagyját is megspórolhatod

3. Edzőterem, wellness-stúdió: nyakadon a bikiniszezon! Ha eddig halogattad a bérletvásárlást, most nem maradt több kifogásod.

4. Optika: ha olyan szerencsés vagy, hogy nincs szükséged szemüvegre vagy kontaktlencsére, akkor is meglepheted magad egy igazán jó napszemüveggel a drogériában vásárolt darabok helyett.

5. Sóbarlangok: tévedés, hogy az ilyesmi csak az asztmásoknak használ! ha valami légúti nyavalyával bajlódsz, vagy már előre rettegsz a légkondiszezontól, próbáld ki. Ha még sóhomokozóval is rendelkezik a hely, a gyereket se hagyd otthon!

6. Halpedikűr: mostanra elég divatos lett ez a bizarr kezelés ahhoz, hogy ne ijedj meg tőle, de elég extrém, hogy külön alkalmat keress a kipróbálására.

7. Borospincék országszerte: rendben, ez nagyon közel áll az éttermekhez, de mégsem olyan formális, ráadásul ha nem akarsz hatalmas bulit csapni, az otthoni készleteket is feltöltheted.

8. Hentes! Itt az idő, hogy ne pörkölttel, hanem egy különleges steakkel lepd meg a családot!

9. Fogorvosi kezelés: ugye, milyen régóta halogatod?

10. Szűrővizsgálatok: orvoshoz a legtöbben csak akkor megyünk, ha már muszáj, a rendelőintézetekbe pedig általában nem árt három napi hidegélelemmel érkezni. Ha szánsz rá egy kis pénzt, egy magánrendelőben pár óra alatt több dolgot intézhetsz el, mint máshol hetek alatt, és rengeteg idegességtől kíméled meg magad. Az egészséged pedig nagyon sokat ér!

11. Kerékpárboltok: tombol a bringaszezon! ha csak kirándulásra használod a bringádat, akkor is ráfér némi beállítás vagy egy új lámpa.


12. Horgászboltok: láttál már olyan férfit, aki nemet mondott volna valami új kütyüre?

13. Városnézés hajóbusszal: igen, busszal, ami egyszer csak belehajt a Dunába! Különben is nagy élmény úgy látni Budapestet, ahogy csak a turisták szokták.

 

És ezeket olvastad már?