MANIMÉKER

Hihetetlen új divat jön! Nyomtass a körmödre!

Az indiegogo közösségi finanszírozási oldalon gyûjtenek pénzt erre a szuper, hordozható, nyomató robotra. Előnye, hogy oda viszed, ahová akarod, otthon is tudod használni, és még saját ábrákat is készíthetsz. A körmödre pedig egy szempillantás alatt feldobja a kívánt képet! Ha szeretnéd, hogy megvásárolható legyen, te is beszállhatsz!
  • Szerző: Ripost

A feltaláló, Pree Walia mindig azzal szembesült, amikor saját, vagy ismerősei a körmére mintákat akart rakatni, hogy rengeteg idejük elment ezzel. Időpont-egyeztetés a szalonnal, utazgatás, ráadásul nyári szabadságolások közben ezt kész rémálom volt megszervezni. Eszébe jutott, hogy miért nincs hordozható körömnyomtató, amivel akár otthon, vagy a munkahelyén is egy perc alatt feldobhat valami jópofa mintát a körmére.

A robotnyomtatóval (Nailbot) már egy Indiegogo projektben találkoztunk, ahol közösségi finanszírozás által 150.000 dollárt szeretnének összegyűjteni arra, hogy gyárthassák a gépet. A Nailbot-ra eddig 24.455 dollár jött össze. A kampány egészen december 14-éig tart. A prototípust a tinilányok egyszerűen imádják!

Walia három évet töltött a Nailbot tervezésével. Csak egy világos színű lakkot kell felvinni a körömre, ami a tinta felvevő rétege lesz. Majd behelyezzük az ujjunkat a gépbe. A csatlakoztatott okostelefonon futó alkalmazásból csak ki kell választani a kívánt mintát, a robot pedig egy pillanat alatt felrakja a körömre. A készülék sötét körömmel is működik, de akkor világos színű mintát kell választani. Az applikációba saját mintákat is lehet kreálni, így szinte végtelen a választási lehetőség.

Ha megunod a körmödön lévő díszítést, körömlakklemosóval könnyedén eltávolítható.

Walia és cége, a Preemadonna már dolgozik egy kisebb, hordozható változaton is, amit majd 2016-ban tesznek fel az Indiegogóra. Ez a készülék már saját akkumulátorral fog rendelkezni, és akár egy női táskában is elfér. A mostani prototípust még be kell dugni egy konnektorba.

Ha sikerül a projektet végigvinni, és a Nailbot a boltokba kerül, 199 dollár lesz az ára. A fejlesztő cég honlapjáról pedig lehet majd hozzá patronokat és körömlakk utántöltőket rendelni. Egyelőre még csak az USA területén lehet majd beszerezni a készüléket, de ha minden jól megy, akkor világszerte megrendelhető lesz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?