MANIMÉKER

Ezzel a 7 dologgal pár nap alatt elverhetsz egy lottó ötöst

Ha csupán az a gondod, mit kezdjél egy lottó ötössel, mutatunk néhány dolgot, amikkel pár nap alatt elköltheted akár a rekordnyereményedet is. A világ legdrágább jachtjáról ne is álmodj, arra nem elég a pénzed, de párszor hamburgerezhetsz belőle New Yorkban.
címkék:

1.

80 ezer egy hamburgerért

Ha éppen New Yorkban akad dolgod, és megéhezel, akkor térj be a Seredipity 3 étterembe, ahol nagyon jól csinálják a hamburgert, és arany fogpiszkáló is jár hozzá.

2.

Szállás 18 millióért

Genf klímája igen kellemes, itthoni hőségriadó idején érdemes a genfi tó partján eltölteni pár napot. És ha nincs hol megszállnod, ajánljuk a Hotel President 7 fürdőszobás luxus lakosztályát 18 millió forintért egy éjszakára. Mehettek többen is, a 10 szobában elfér egy népes társaság.

 

3.

600 milliós tévé

Ha ilyet veszel, az előfizetési díjon ne spórolj. Ez a gyémántkirakású televízió kikapcsolt kikapcsolt állapotában is igazán jól mutat.

4.

300 ezer egy szivar ára

A dohányzás árt az egészégnek, ezért csak mértékkel szivarozz. Ha csak napi egyet pöfékelsz el a legdrágább hondurasi szivarból, akkor még sokáig marad pénzed. Egyébként sincs sok raktáron ebből a fajtából.

 

5.

7 milliós pezsgő a reggeli mellé

A 1907-es évjáratú Heidsieck Monopole pezsgőért 7 milliót kérnek, de egyszer-egyszer a reggeli mellé megengedheted magadnak.

 

6.

280 millió egy parkolóhelyért

Ha nem akarod az utcán parkoltatni a kocsidat, akkor most Manhattanben kínálnak egy alkalmi vételt 280 millióért, ahova nyugodtan beállhatsz.

 

7.

1 milliárdos telefon

Az iPhone 3GS Supreme Rose telefonodat ne nagyon mutogasd, mert könnyen fejbe vernek érte. A 24 karátos, 600 gyémánttal díszített aprósággal egyébként telefonálni is lehet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?