MANI

Lindsey Stirling Live in Concert

Lindsey Stirling európai turnéja keretében, 2019. október 7-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel!

A kivételes tehetségű Lindsey Stirling elképesztő sikerű turnéival már többször meghódította a világot, közte a magyar rajongókat is. Sokak örömére a 2019-es európai koncertkörútja keretében, október 7-én a Papp László Budapest Sportarénába is visszatér.

 

Az eredetileg klasszikus zenét tanuló amerikai hegedűművész hamar kialakította saját zenei stílusát, melyben kiválóan keveri a klasszikus, a hiphop, az elektonikus és a popzenét. Saját szerzeményein kívül feldolgozásokat is készít, előadását akrobatikus tánckoreográfiával színesíti.

Hamar berobbant a köztudatba, egyedi előadásmódjával gyorsan meghódította a közönséget, produkcióival többször bejárta a világot. Stúdióalbumai rendre a Billboard toplisták élén nyitottak, díjakat hoztak, a YouTube videómegosztón pedig több mint 11 milliós feliratkozóval és több mint 2 milliárd megtekintéssel büszkélkedhet. Ám a koncertezések és dalszerzések mellett mindig keresi az újat és a kihívásokat. 2017-ben született meg az első irodalmi műve, melyet testvérével Brook S. Passey-vel közösen írt. Ugyanebben az évben részt vett a Dancing With The Stars táncos show-műsorban, és elkészítette negyedik, egyben első karácsonyi albumát „Warmer in the Winter” címmel, amely év az egyik legsikeresebb ünnepi lemeze lett.

 

Lindsey Stirling saját történetein keresztül mutatja meg, hogy hogyan legyünk magabiztosak, egyediek és bátrak. Zenéje és kisugárzása egyszerre merész és különleges, mely elvarázsol és magával ragad.

 

A hegedűvirtuóz és kecses balerina 2019. október 7-én ismét ámulatba ejti magyar közönségét, zenéjével és új műsorával az Arénában kápráztatja el a nézőket.

 

Jegyek: május 10-én, pénteken 10 órától kaphatók a www.broadway.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?