LEHÚZÁS

Vigyázz! Olcsó mosópor okoz szörnyű kiütéseket!

Egy jónevû márka hamisítványa terjed Magyarországon. Többen szörnyû, váladékozó kiütésekre panaszkodnak. Az orvosi leletetek is igazolják: a mosópor a hibás!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy sóskúti család egy jónevű márka fehér ruhákhoz való mosóporát rendelte meg az egyik internetes webáruházból. A baj akkor kezdődött, amikor az első családtag magára húzta a frissen mosott fehér ruhadarabot.

"A férjemen kezdődött, majd a gyereket is kicsapta a kiütés

- kezdi Marianna, akinek az volt a szerencséje, hogy a nagy meleg miatt bikiniben dolgozgatott otthon. Õ csak nyakán és karján lett kiütéses, a friss törölközőtől, amit használni kezdett.

Más nevére szólt a szállítólevél is

"Már akkor meglepődtünk, amikor megjött, mert nem a mi nevünk és címünk szerepelt a szállítólevélen. Aztán az első használat után jöttek a kiütések, fáj és viszket is, a sebekből pedig fehér váladék szivárog. Hozzá sem lehet érni, könnyen heg maradhat a seb helyén." A családnak az ügy azóta mintegy 30 ezer forintjába került: az új mosóporok, hogy mindent átmoshassanak, a felírt gyógyszerek és kenőcsök, melyekkel a fájdalmat enyhítik. "Biztosan a mosópor okozta, az első használatnál kezdődtek a bajok. Mondjuk láttam, hogy nem magyar felirat van rajta, hanem román, szerb és orosz. Azonnal elmentünk a körzeti orvoshoz, majd a bőrgyógyászhoz.

Az orvosi leleteken mosópor okozta kiütés szerepel. Vénás injekciót kaptunk

Marianna most azt fontolgatja, hogy az internetről lementett rendelés adatait, a hamis szállítólevelet és az orvosi leleteket a Fogyasztóvédelemhez juttatja.

A történet már az interneten kering, a többség azt írja, ők is megjárták már a mosópor hamisítványával. "Ne vegyetek onnan semmit!", "Én is így jártam", "Volt szerencsém hozzá!" - írják sokan.

A természetesen felkereste az említett céget is, akik bár válaszadást és visszahívást ígértek a nap folyamán többször is, ez eddig nem történt meg.

A kiütésekről készült képet a következő oldalon nézheted meg. Csak erős idegzetűeknek!


címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?