LEHÚZÁS

Húsvéti tormateszt: Mutatjuk, melyiket érdemes választani!

A húsvét jóféle csípős torma nélkül szinte elképzelhetetlen. Azonban a választékból nehéz megtalálni a legfinomabbat anélkül, hogy megkóstolnánk. Ha pedig zsákbamacskát veszünk, könnyen hazavághatja a húsvéti ebédet a pocsék üveges torma...
  • Szerző: Ripost

Akik még nem vették meg a sonka mellé való tormát, azoknak jól jöhet egy kis iránymutatás. A Pénzcentrum munkatársai 13 féle reszelt erős tormát teszteltek, íz, csípősség és külső megjelenés alapján.

Az üveges reszelt ecetes tormánál általános elvárás, hogy jó csípős legyen, és lehetőleg torma ízű. Az ár itt is számít ugyan, de mivel nem nagy tételről van szó, azért nem vágja földhöz az embert, ha egy százassal többet ad érte. De ha drága is, és bébiétel íze van, vagy semmilyen, az már tényleg bosszantó. Főleg, ha az asztal mellett derül ki, amikor már tunkolnánk belé a sonkát. A tesztből kiderül, mit érdemes választani:

Az Univer terméke vitte a pálmát ízben és külalakban, viszont a legcsípősebb a Lidlben kapható Mikado volt.

A teszten még az élmezőnyben kapott helyet az Alföldi, és az Aldiban kapható Le Gusto, és az Auchan tormája is.

A Tájaink ízei, a CBA és a Tesco tormája viszont a lista végén kullog íz szempontjából, de ár-érték arányban sem remekeltek. Mint ahogyan más teszteken tavaly is ugyanígy hátul végeztek a listákon. A Pénzcentrum tesztjének további részleteit itt olvashatod!

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?