LEHÚZÁS

Hétvégén kerüld el a Délit! Nem járnak a vonatok

Szombaton és vasárnap nem közlekednek a vonatok Budapest-Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között. Az október 17-18-i hétvégén elkezdett pályakarbantartási munkák ebben a két napban folytatódnak, ezért az eredetileg a Déli pályaudvarról induló és oda érkező távolsági, zónázó és személyvonatok csak Kelenföldig járnak, és onnan is indulnak.
címkék:
  • Szerző: lanyo

Aki ebben az időszakban vonattal utazna, annak érdemes azzal számolnia, hogy a BKV járataival mintegy fél óra alatt juthat ki a metró Déli pályaudvari végállomásától Kelenföldre, ugyanis

 

a MÁV nem közlekedtet vonatpótló buszokat a két állomás között.

 

Hogy egy kicsit még cifrázzák az utazók életét, a hivatalos közlemény szerint az Agram InterCity Gyékényes felé a Déli helyett a Keleti pályaudvarról indul, de Gyékényes felől csak Kelenföldig jár. A Göcsej InterCity Zalaegerszegre Kelenföldről indul, de Zalaegerszeg felől a Keleti pályaudvarra érkezik.

Vasárnap a Zalaegerszegről a fővárosba tartó Hetés InterCitynek a Keleti pályaudvar a végállomása. A Citadella EuroCity pedig a Déli helyett szintén a Keleti pályaudvarról indul, és oda érkezik.

címkék:
És ezeket olvastad már?