LEHÚZÁS

Fesztiváljegy olcsón, akár részletre is? Igen!

Itt a fesztivál időszak. Buli, koncertek, zene, nyár, haverok, de sajnos egyre horribilisebbek a jegy- és a bérletárak. Nem elég, hogy drága a belépés, de sokszor nem is a meghirdetett áron juthatsz hozzá. Megkerestük, hol tudsz biztonságosan és olcsón venni, akár részletre is!

Miért drágábbak a jegyek a meghirdetettnél?

A hazai fesztiválok nem csak a magyarok körében népszerűek, hanem a külföldiek is előszeretettel látogatnak el hozzánk. A felhozatal szuper, eszméletlen koncertek és neves zenekarok szórakoztatják a közönséget. A minőséggel egyenes arányban vannak az árak is. Így egy napijegy 10-20 forint körül mozog, még a bérlet akár 80 ezer is lehet, attól függően melyik fesztiválról beszélünk.

A probléma ott kezdődik, hogy ha az ember még rá is szánja a pénzét,

sokszor a csak a pénztárnál derül ki, hogy a valójában nem a meghirdetett összeget hagyja ott a jegyért, mert minderre rájön még a kezelési költség, adminisztrációs díj is.

„A kezelési költség néhány száz forinttól indul, de akár 4000 forintot is ráfizethetünk a "hivatalos" jegyárra, attól függően, hogy hol vásárolunk, vagy hogyan vesszük át a jegyet.”írja a penzcentrum.hu. De egyes jegyirodáknál akár több is lehet ez az összeg.

Hol tudsz a legolcsóbban vásárolni? Buktatók nélkül!

2014 óta az Auchan áruházakban is vehetsz fesztiváljegyet.

„Az Auchan 19 magyarországi áruházában megvásárolt Sziget, B.My.Lake és Balaton Sound Fesztivál jegyekre és bérletekre nem számolunk fel kezelési költséget.”- nyilatkozta az áruház kommunikációs igazgatója a Pénzcentrumnak.

Az áruházakban személyes belépővásárlásra van lehetőség, a vevőszolgálaton.

Részletre is!

Az áruház többféle módot is kínál!

  • Fizethetsz egy összegben, így a vásárlás kamatmentes

Választhatsz részletfizetési módot is, így szerződési feltételeknek megfelelően kell majd fizetned

lehet, hogy végeredményben így kicsit drágább lesz a belépő ára.

  • a Plusz3 opció kiválasztásával 3 havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőséged, egyenlő részletekben

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?