LEHÚZÁS

Ennél felháborítóbb luxus nem létezik - Fotó

Akinek van fölösleges 340 millió forintja, az vehet magának egy színarany porszívót, mert rendesen takarítani nyilván nem lehet egy olcsóbbal.
címkék:
  • Szerző: The_M

Viszketni kezd az ember tenyere attól a hirdetéstől, ami az egyik csúcsgazdagokat megcélzó, különleges termékeket árusító oldalon tűnt fel. Ugyanis nem mást kínálnak megvételre, mint 24 karátos arany porszívókat, mintegy 346 millió forintos áron.

De a terméknél még arcpirítóbb a hirdetés szövege. Az online cég szerint a különleges - és teljesen felesleges - luxusporszívó a vörös szőnyegekhez, a limuzinokhoz és jachtfedélzetekhez a legtökéletesebb. Jó mindennemű por, az elszórt bankók és az elhagyott gyémántok felszedésére. A takarítást pedig igazi önbizalom-növelő élménnyé teszi, hiszen az ember tudja, hogy milyen drága és ritka eszközzel dolgozik éppen.

A legmegdöbbentőbb pedig az, hogy van kereslet a porszívóra. Azt nem tudni, hogy pontosan kik, de állítólag neves sztárok is rendeltek már belőle. Szóval jó dolgukban már azt sem tudják néhányan, hogy mire szórják el a pénzüket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?