LEHÚZÁS

Elvesztett 2 milliárdot, egész Amerika őt kereste

Egész Amerika azt a szerencsés, vagy inkább szerencsétlen embert kereste, aki 7 millió dollárt (kb. 2 milliárd forintot) nyert a lottón, és egy teljes éve nem váltotta be nyertes szelvényét New Yorkban.

A szelvényt Brooklyn egyik csemegeüzletében vásárolták, nem a turisták által leginkább látogatott helyen. Így mindenki azt gyanította, hogy egy helyi lakos lehetett a szerencsés. A környéket tele is aggatták kis plakátokkal, hogy felhívják a szelvény gazdájának a figyelmét, hamarosan lejár az éves határidő, hogy megkaphassa a 7 milliót.

 

Már hiába jelentkezik a nyertes

Jelentkező persze volt több is, de sajnos a nyertes szelvényt senki sem tudta bemutatni. Ilyenkor az a szabály, hogy a pénz visszaszáll a szerencsejáték-társaság alapjába, és egy részét promócióra költik, illetve a későbbi nyereményeket gyarapítja.

New Yorkban legutóbb idén áprilisban vitte el a jackpotot egy vízvezeték-szerelő a Powerball nevű játékon. 136 millió dollár ütötte a markát. Õ átvette a nyereményét, megmutatta az arcát is, továbbra is vállal munkákat, és öreg Fordját sem cserélte le.

A Cash4Live játékban 5+1 számot kell eltalálni, hogy megnyerjék a főnyereményt. Valakinek sikerült Brooklynban   ezekkel a számokkal, 05 – 20 – 35 – 43 – 48 és 03, de elszalasztotta élete lehetőségét. Vagy talán nem élte túl a sokkot, ami azzal járt, hogy kihúzták a számait?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?