Létrehozva: 2022.01.18.

Jön a jégpályák éjszakája, 40-nél is több helyszínen csúszkálhatsz!

Idén ismét megrendezik a jégpályák éjszakáját, amihez eddig több, mint negyven helyszín csatlakozott már. Íme a programok és az egyéb tudnivalók a rendezvényről.

Nem csak csúszkálni lehet majd éjszakába nyúlóan, de több helyen lesznek vetélkedők, DJ-k és jégkorongozni is lehet, nem csak Budapesten! Összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes a hivatalos nevén Allianz Jégpályák Éjszakájáról.

Jön a jégpályák éjszakája

A rendezvényről

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) 2016-ban döntött úgy, hogy a nagysikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, melyen mindenki korcsolyát húzhat. Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmarad, idén viszont hatodik alkalommal szervezik meg az Allianz Jégpályák Éjszakáját. Az esemény festői központja ezúttal is a Városligeti Műjégpálya lesz, az esemény kiemelt partnere pedig a Rádió 1.

Január utolsó előtti hétvégéjén -január 22-én- országszerte több, mint negyven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit.

A helyszínekről

Több, mint 40 jégpálya és jégcsarnok várja a csúszkálni vágyókat meghosszabbított nyitvatartással országszerte. A szervezők egy helyszínkereső térképet is készítettek, ami itt érhető el: www.jegpalyakejszakaja.hu

Jön a jégpályák éjszakája

A fővárosi rendezvényről

Az esemény kiemelt fő helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol többek közt közönségkorcsolya és meghosszabbított nyitva tartás vár mindenkit. Emellett lesz kapura lövés, szlalompálya, Kahoot! kvízjáték, különböző ügyességi játékok, Xbox, VR-élmény és értékes nyeremények is gazdára találnak. A program részeként kitelepül a Rádió1 is, 17:00 és 20:00 óra között Cooky mixel, hattól élő kívánságműsorra.

Délelőtt zárva lesz a pálya délután pedig két alkalommal lehet csúszkálni: 16:00-20:00 között és 21:30-24:00 között. A beléptetés előtt védettségi igazolvány vagy a védőoltást igazoló applikáció bemutatása lesz szükséges, emellett a védettségi igazolványon vagy applikációban feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt is fel kell majd mutatni- áll a rendezvény leírásában. A 18 év alattiak is védettségi igazolvánnyal tudják látogatni a rendezvényt, ennek hiányában pedig olyan felnőtt kíséretében, akik védettségi kártyával rendelkeznek.

Fontos tudni, hogy 21:30 és éjfél között bérlettel vagy korábban megvásárolt jeggyel nem lehet a pályára belépni. A rendezvényre külön jegyet kell vásárolni, melynek ára felnőttek esetén 1500 Ft/fő. A fővárosban egyébként összesen 14 jégpálya vesz részt a rendezvényen, köztük a budai jégkert, a Westend pályája, a Budapest Park és a Tüskecsarnok is.

A vidéki nagyvárosokban lévő rendezvényekről

A debreceni jégcsarnokban szintén éjfélig lehet majd korcsolyázni január 22.-én, szombaton. Lesz jégdiszkó Dj Tokaival az I. csarnokban, szlalompálya, kapura lövő verseny, jégkorongos játék és óriás puzzle pedig a II. jégcsarnokban. A belép egységesen 1200 Ft/fő, a kölcsönzés pedig 900 Ft. Győrben csak este 11 lesz nyitva a műjégpálya, a felnőtt beléő 1500 Ft lesz, a családos (2 felnőtt+2 gyermek) pedig 4500 Ft. Tartanak amatőr kispályás jégkorongtornát, szlalom és jeges ügyességi versenyt és kapura lövést lézeres sebességmérővel. Veszprémben már csak 22:00 óráig lesz nyitva a pálya. A belépő szintén 1500 Ft/fő, a jégdiszkó pedig este 7-kor kezdődik.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rákkal küzdött, és meggyűlölte második hazáját az olimpiai bajnoknő

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

magyarnemzet.hu

Nyilatkozott az orosz mesterlövész, miután megadták magukat az ukránok + videó

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Márciustól olcsóbb lesz a tömegközlekedés, mutatjuk a részleteket!

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!