MANI

Hoppá, extra nyeremények várják az Ötöslottó játékosait

A 2,48 milliárd forintos jackpot mellett extra nyeremények várják az Ötöslottó játékosokat. Így nincs mire várni, irány a lottózó.
  • Szerző: Ripost

Tovább emelkedett az Ötöslottó várható főnyereménye, hiszen 12 hét halmozódás után szombaton már valaki 2,48 milliárd forinttal lehet gazdagabb. Ráadásul az október 12-25. közötti időszakban játszók különsorsoláson is részt vehetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Ötöslottó korábbi sorsolásait vizsgálva kiderül, hogy ugyan az októberi hónap ritkán hoz szerencsét – hiszen legutóbb közel 5 éve, 2015-ben volt telitalálat az év ezen időszakában – viszont a játék történetének 13. legnagyobb nyereménye (2,189 milliárd forint) éppen ehhez a hónaphoz kapcsolódik, amely minden bizonnyal örökre emlékezetes marad a szerencsés nyertes számára.

Fotó: MTI

A külön, extra nyereményekhez nem kell mást tenni, mint egy szelvényen minimum 1800 forint értékben játszani bármely játékmódban (értékesítőhelyen, interneten, SMS-ben/Okoslottó mobilalkalmazással vagy ATM-en), regisztrálni az akcióba a Szerencsejáték Zrt. honlapján belül az akció aloldalán, majd belépést követően feltölteni az akció feltételeinek megfelelő Ötöslottó játék egyedi azonosító számát. Ahhoz, hogy valaki megnyerje a vadonatúj Audi A5 Sportback autót, egy szelvényen legalább 3000 forint értékű Ötöslottó játékot kell játszani és annak azonosító számát feltölteni.

A SzerencseSzombat e heti házigazdái ezúttal a látássérültek október 15-i nemzetközi napjáról és a fehér bot nemzetközi világnapjáról beszélgetnek Agárdi Szilvia látássérült énekessel, aki már-már divatkiegészítőként használja fehér botját, hogy megszabadítsa stigmájától a mindennapi kellékét. Az előadónő mellett a műsor sztárvendége Veréb Tamás színész-énekes lesz, aki 2016-ban a Sztárban sztár című műsor 4. évadának nyerteseként vált országosan ismertté. Nevéhez olyan közönségkedvenc dalok fűződnek, mint a 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos dala, a We Are The Water, az Éjszakai járat vagy a Pillangóhatás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?