MANI

Esküvő Pajta-módra

Bárki együtt mulathatott Kucsera Gáborral és Kulcsár Edinával múlt hétvégén Békéscsabán az I. Esküvő Pajta-módra esemény keretében - csupán asztalt kellett hozzá foglalni.

A gyönyörűen dekorált Csabai Rendezvénypajtában hamisítatlan vidéki lagzit tartottak. A nem mindennapi esküvőt első alkalommal rendezték meg, jövőre pedig két nyitott esküvőt terveznek a szervezők.

A bevállalós jegyespárt Facebook nyereményjáték során választották ki, és bátorságuk jutalmaként megkapták az esküvő minden kellékét: az öltözékeket, a ceremóniamestert, a szertartást, sőt még a fotóst és a dekorációt is. Az esküvő további különlegessége volt az is, hogy sztárvendégként részt vett rajta Szabó András és Kulcsár Edina, valamint Kucsera Gábor és Tápai Szabina.

A május 24-én megrendezett lakodalom teljesen nyilvános volt: a korlátozott számban elérhető jegyeket pár kattintással meg lehetett vásárolni. A vendégek nemcsak a lagzin, hanem természetesen az esküvői szertartáson is részt vehettek.

A mesébe illő napból nem maradhatott ki a tökéletes helyszín, a kitűnő vacsora. A talpalávalót a Silver zenekar, illetve DJ Oszi és Berry Pappa biztosította a bulin.

Az esemény kitűnő lehetőség volt az esküvő előtt álló párok számára is, hiszen testközelből ismerhették meg a szolgáltatók működését, tevékenységét, és képet kaphattak a mai trendekről, szokásokról.

Az este nem csak a fergeteges buliról szólt, az ifjú pár és a szervezők a társadalmi szerepvállalás fontosságát is szerették volna kiemelni az este folyamán. A menyasszonytáncból befolyt összeget a pár és a Csabai Rendezvénypajta tulajdonosai jótékony célra ajánlják fel.

A hagyományteremtő ingyen lagzi elmaradhatatlan része volt a tombolasorolás, amelyen minden résztvevő értékes lakodalmi szolgáltatást nyerhetett. A Pajtában nem csak a szerencsés pár, hanem mindenki garantáltan nyert valamit ezen az estén – egy életre szóló élményt mindenképp!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?