MANI

CSAK AZÉRT IS! Összeállt Emilio & Curtis

Barátságból örömzenélés: jövőre közös nagykoncertet ad az Arénában Emilio & Curtis.

A két zenész 2019. április 27-én a budapesti Papp László Sportarénában ad közös koncertet, ahol frissen megjelenő közös albumuk dalai mellett korábbi slágereiket is előadják.


A 2019. április 27-i koncerten régi slágereik és új közös albumuk dalai is hallhatóak lesznek.


"Emillel még az Édes élet ideje alatt ismerkedtünk meg. Hála Istennek a kapcsolatunk túlnőtt a műsoron és azóta is testvérként szeretjük egymást. Az első pillanattól kezdve éreztük, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Nagy szereteten és tiszteleten alapuló barátság a miénk, hiszen mind a ketten mély érzésű emberek vagyunk. Szavak nélkül is érezzük egymást és egymás gondolatát, ami kincs a mai világban" -

mondta Curtis. 

A két tehetség idén már kiadott egy közös dalt, ami akkora siker lett, hogy egy közös albumon is elkezdtek dolgozni. 
A lemezt a nagykoncert napján mutatják majd be először, és természetesen a színpadon is hallható lesz róla egy ízelítő.
 videó: 
 

 

"Mind a ketten kaptunk az Istentől egy tálentumot, és ezt most itt az ideje,hogy egyesítsük. Engem nagyon inspirálnak Curtis szövegei és a világa. Régóta szerettünk volna már együtt dolgozni, és ennek most jött el az ideje. Új közös dalokkal készülünk, de természetesen felcsendülnek majd a nagy Emilio és Curtis slagerek is új köntösben" - árulta el Emilio.


A koncerten Emilio és Curtis által meghívott vendégelőadók is fellépnek majd, és ígéretük szerint látványvilágban, színpadi megjelenésben is különleges lesz az április 27-i Arénás lemezbemutató.Curtis hozzátette: a közönség a Belehalok, a Nekem ez jár, és a Csak te létezel című dalait is biztosan elénekli majd.

 

2 zenész, 2 énekes, 2 tehetség, 2 barát ....2 EMBER.... van mondanivalójuk és el is mondják. Komoly, valós érzelmek várhatók a színpadon a  legmélyebb fájdalomtól a legfelemelőbb boldogságig.

 

A nagyközönség számára a jegyértékesítés november 2-án, 10:00 órakor indul online a www.eventim.hu oldalon, valamint Ticket express jegyirodáiban. 

 

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/curtis-emilio-csak-azert-is-budapest-papp-laszlo-sportarena-505837/event.html

Papp László Budapest Sportaréna: 2019. április 27. 20:00 óra

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?