MANI

Boltolna a Mikulásgyár!

Több, mint egy évtizede segít a MikulásGyár a mélyszegénységben élő gyermekeken, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy neki is segítsenek. Egyszóval boltra fel, legyél te is partner!

Már több, mint egy évtizede minden évben látjuk a MikulásGyár nagy sátrát az 56-osok terén, ahol megszámolhatatlan adományt a sok önkéntes "manó" csomagolja, hogy aztán eljuttassák a rászorulók részére.

Sajnos az elmúlt 11 év óta először alakult ki olyan helyzet, hogy a nagy cégek, márkák nem álltak az akció mellé. Sem a telekommunikációs szektorból, sem a pénzügyi szektorból, és ami a legmeglepőbb, eddig az FMCG (nagy gyűjtővállalatok, hiper-és szupermarketek vagy akár egyes nagy márkák) szektorából sem jelentkezett senki.

“Pedig még egy bolt nyitási lehetőségét is kitaláltuk az 56-osok terén, ahol akár előkészített csomagokat, akár alapvető tartós élelmiszereket lehetne vásárolni és ajándékozni, hiszen MikulásGyár elsősorban ezeket gyűjti és adományozza a mélyszegénységben élő gyermekeknek. Olyan lenne, mint egy kis mini market. Ez az ötlet adná magát, most ehhez keresünk még partnereket”

- fogalmazott Zsolnai Endre a Mikulásgyár alapítója.

Ha a te céged az akció mellé állna, keresd a MikulásGyárat az alábbi elérhetőségeken: 

Weboldal: mikulasgyar.hu

E-mail: [email protected]

A MikulásGyár 2016. december 2. és 21. között tart nyitva, az Ötvenhatosok terén 9 és 21 óra között, a Lurdy Házban 10-től 20 óráig, a Debrecen, Kanizsa, Kaposvár, Miskolc, Szeged, Szolnok és Zala Plazában 10-től 19 óráig. Állandó és központi gyűjtőpont az Ötvenhatosok terén felállított nagy sátor, és minden posta!

 

És ezeket olvastad már?