MANI

Álomkonyhával jutalmazza hallgatóit a Sláger FM

Szeptember 23-tól új nyereményjátékot indít a 95.8 Sláger FM, melynek keretében bárkinek lehetősége nyílik megnyerni egy álomkonyha háztartási gépeit.
  • Szerző: RIPOST

Nagyszabású nyereményjáték vette kezdetét a 95.8 Sláger FM-en. A hallgatók ezúttal konyhai berendezéseket nyerhetnek a multifunkciós beépíthető sütőtől kezdve egészen a mosogatógépig vagy a beépíthető hűtőszekrényig. A nyereményjátékban való részvételhez mindössze egy SMS-t kell elküldeni az „A konyhában is a Sláger FM-et hallgatom!” szlogennel. Ezt követően, ha megcsörren a telefon, nincs más dolgunk, mint 10 másodpercen belül felvenni azt és kimondani a szlogent. Amennyiben a hallgató nem veszi fel a telefonját vagy nem a „A konyhában is a Sláger FM-et hallgatom!” mondattal szól bele a készülékbe, úgy a megnyerhető konyhai berendezések köre tovább bővül. Így akár – tanácsadással egybekötött – személyre szabott, beépíthető konyhai gépekkel is gazdagabbak lehetnek a játékosok.

A nyeremény egészen addig halmozódhat, amíg a következő hallgató – betartva a játék feltételeit – el nem viszi azt. A Sláger Reggelben is a konyháé lesz a főszerep, ahol minden nap Vidra Péter séffel közösen készítik el kedvenc reggeli ételeiket a műsorvezetők. Elsőként Pordán Petra foglalta el a rádió konyháját. „A múlt héten megígértem, hogy egy hétig én készítem a kollégáknak a reggelit. Ehhez kaptunk egy kis segítséget Vidra Péter séf személyében, így vele közösen készítjük el a műsorvezetők kedvenc reggelijét. Ez nekem a bundás kenyér, míg Bárdosi Sanyi egy angol reggelit készít majd. Hallgatóink most a reggeliről készült szelfikkel is nyerhetnek. Egy hétig minden a konyha körül forog a 95.8 Sláger FM-en” – mondta a műsorvezető, Pordán Petra.

 

Ősszel is a zene a főszerepben a 95.8 Sláger FM-en

Október 24-én Eros Ramazotti, míg november 23-án a Simply Red ad koncertet a Budapest Arénában – akik a Toto, a Backstreet Boys, Tom Jones, Mark Knopfler, Sting, a Scorpions és James Blunt után – a Sláger FM-et választották, hogy bejelentsék magyarországi nagykoncertjüket.

 

A közösségi médiában is élen a 95.8 Sláger FM

A 95.8 Sláger FM lett a leglátogatottabb rádió a közösségi térben a Storyclash legutóbbi rangsora alapján, amely azt listázza, hogy mely médiumok közösségi oldalai váltják ki a legtöbb reakciót a felhasználók körében. A 95.8 Sláger FM egyedüli rádióként áll a listán, a 22. helyen.

A kreatív.hu szerint „üstökösként robbant be a lista 22. helyére” a 95.8 Sláger FM. A rádió erőteljes online aktivitását az is jól mutatja, hogy a 95.8 Sláger FM 2,5 millió emberhez jutott el augusztusban a Facebook oldalán keresztül.

És ezeket olvastad már?