MANI

A világ leghaszontalanabb tárgyai: az orálizom-növelő, a lábszelfiszett és társaik

Van itt WC-kabát és pisiütő is! A kérdés már csak az, hogy ezek hasznos, vagy teljesen hasztalan eszközök?!
  • Szerző: Ripost

Naponta születnek korszakalkotó ötletek és találmányok, hála a technika robbanásszerű fejlődésének. Lassan már nincs olyan igény vagy probléma, amire nem alakult volna egy startup!

Az alábbi használati tárgyak is ilyen vállalkozásoknál születhettek mérnökök és tervezők közös gyermekeként.

Azt, hogy hasznosak-e, vagy teljesen felesleges volt munkaórák százait pazarolni rájuk, mindenki döntse el maga!

A startup egy újonnan alapított, nagy növekedési potenciált rejtő vállalkozás. Főként termék vagy üzleti modell innováció jellemzi, és inkább a nemzetközi piaci jelenlét a céljuk, mint a hazai. Többségében IT-alapú vállalkozásokról van szó.

Zajkizáró, kézmelegítős fejpárna

A tömegközlekedési eszközökön vagy várótermekben sűrűn elalvók kelléke. Védi a fejet, és kiszűri a külső zajokat. Irodai használatban pedig a kezünket az arcunk alá temethetjük, és melegen tarthatjuk a párna segítségével. A minket fotózó és tőlünk megrémülő emberek megsegítésére célszerű egy „nem vagyok beteg, csak szeretek aludni” feliratot elhelyezni, valahol a homlok környékén!

Arcizom-erősítő

Ez az eszköz segít a nem kívánatos ráncok eltüntetésében, és a kialakulásukat is meggátolja. Erősíti a rágó és egyéb izmokat a száj és az arc környékén. A csomagban három, különböző súlyú eszköz található. Így mindenki megtalálhatja az arcedzéshez megfelelő nehezéket, legyen az morcos öreg vagy lelkes nagyszájú!

Lábszelfiszett

A szett tartalma egy Bluetooth távirányító, két gumiszalag és két mágnes, valamint némi kétoldalú ragasztó. Ragasszuk az egyik mágnest a telefonra, míg az ellentétét a gumiszalaghoz! A szalagot húzzuk a lábfejünkre, és készíthetünk is teljes alakos önképeket, a lábfejünk segítségével.

Pisiütő

Megnyugodhatnak a nyugdíjas golfkedvelők, nem kell többet suttyomban a bokorba sietni egy kisdologért! Ezentúl elvégezhetik a dolguk játéktársaik szeme láttára is! Ha jön az inger, csak elő kell venni a többi ütő áldásos álcájának takarásából a lecsavarható végűt! A szetthez kapott egyáltalán nem feltűnő színű, zöld törölközőt csak bele kell gyűrni az övbe, és el is ereszthetjük magunkat! Egyedül a túlfolyásra kell figyelni!

Szőrfogó

A háziasszonyok nagy örömére vége a szappanba ragadt, durva szakállszőr időszakának! Ezzel a tükörre rögzíthető, szőrnek szánt előkével a probléma kipipálva!

Hattyúnyak-telefontartó

Azoknak a felfedező kedvű telefontulajdonosoknak, akik a lábszelfiszett tartalmával nem voltak megelégedve, íme, itt van a hattyúnyakat formáló telefontartó! Igazából ennél több nem mondható el erről a derékra csatolható kiegészítőről, egyszerűen nincsenek szavak a miértre.

Kakikabát

Magyarországon, többek között, az egy főre jutó nyilvános WC-k száma is nagyon alacsony. Ezt tetézhetjük még egy kis hólyaggal rendelkező női utazótárssal, és az út hosszával. Míg New Yorkban, a Times Square-en tartott szilveszteri hacacárén a legtöbben pelenkát viselnek, addig mi vihetünk magunkkal egy komplett méretű mellékhelyiség-csomagot! A csomagban található egy szemeteszsákra hajazó kabát, egy pisitartó zsák, egy kakizsák, és egy kéztörlő. A kabát ujjatlan, hogy a kíváncsi szemek elől, a zsák jótékony takarásában törölhessünk. A "pipikének" szánt tasak egy speciális anyaggal van töltve, ami átalakítja a folyadékot egy homokszerű anyaggá. A nagyobb dolgot tartó zacskóhoz is jár extra, alaposan be lehet kötni a száját. A kéztörlő meg egy kéztörlő!

Helyzetjelző golyók

A helyzet egyértelmű, férfi jellemzőkkel ruházhatjuk fel a biciklink, és mellesleg a mögöttünk közlekedőnk látják, hogy valami ott, távolabb, bizony mozog!

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?