MANI

A Szerencsejáték Zrt. műsorvezetői ezeket az álmaikat váltanák valóra a rekord lottófőnyereményből

Harsányi Levente, Zsiros Anna, Papp Lili és Galán Géza mesélt arról, hogy mire költenék a hétvégén megnyerhető rekord összegeket

Minden idők legmagasabb hétvégi lottó össznyereménye várja a játékosokat szombaton és vasárnap: az Ötöslottó és a Hatoslottó várható főnyereménye együttesen 5,274 milliárd forint! Kíváncsiak voltunk rá, hogy Harsányi Levente, Zsiros Anna, Galán Géza és Papp Lili mire költenék az extrém magas nyereményt.

Minden ember eljátszadozott már a gondolattal, hogy mi állna a lottó-bakancslistáján. Vajon ugyanolyan álmokat dédelgetnek azok is, akik hétről hétre nyertest hirdetnek a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsoraiban?

A nagy FC Barcelona drukkerként ismert Harsányi Levente természetesen egy életre szóló, saját használatos páholyt vásárolna, ahonnan zavartalanul nézhetné kedvenc csapata összecsapásait. A SzerencseSzombat műsorvezetője elmondta, tervei között szerepelne egy olyan éjjel-nappal nyitva tartó gyermekkórház létrehozása is, ahol a gyerekek soha nem éreznék, hogy kórházban vannak, mert az egészet egy nagy játszótérként alakítaná ki. 

A Kenóból és a Skandináv lottóból jól ismert Zsiros Anna érzése szerint szombaton elkel az Ötöslottó főnyereménye. Ha ő lenne akkora mázlista, hogy egyedüliként vinné haza minden idők harmadik legnagyobb Ötöslottó főnyereményét, nagy álmát valósítaná meg: repülőre pattanna, és meg sem állna Új-Zélandig. A nyeremény egy részét jótékony célra fordítaná, de egy gluténérzékenységhez kapcsolódó projektbe is mindenképpen befektetne.

A Skandináv lottó műsorvezető párosa, Papp Lili és Galán Géza mit tennének, ha Fortuna éppen melléjük szegődne? Géza álmai kastélyába költözne be, gazdálkodna és borászatot üzemeltetne. A munkától elfáradva tűzpiros Ferrarival járna fagyizni, de ha ezt is megunná, lakóautóval utazná körbe a világot. Lili pedig miután minden családtagját csodás ingatlanba költöztette, barátai és kiskutyája társaságában luxus yachttal szelné a habokat a Fülöp-szigetek partjai mentén.

Most mindenképpen megéri játszani, hiszen a hétvégén összesen 5,274 milliárd forint várja az Ötöslottó és a Hatoslottó játékosait.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?