Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2017.01.23.

10 hely, ahova sosem juthatsz el!

Akkor sem, ha elég idõd, pénzed és befolyásod van. Na jó, egy kivétel azért van, ha te leszel a következõ pápa, az egyik helyre elmehetsz a tízbõl!

Szerző Ripost

A bohém erdő (Bohemian Grove)

Állítólag a hatalmi elit találkozóhelye. Az Észak-Kalifornia Bohemian Grove nevű parkban évente nagyszabású rendezvénysorozatot tartanak a meghívottak részére. Az 10.800.000 m2 nagyságú területen mindig július hónapban rendeznek három hétvégés programsorozatot az elit vendégeknek, mert ilyenkor Kaliforniában nem esik az eső. A „privát fesztiválon” művészek adnak elő színdarabokat, vannak koncertek és különleges témájú előadások is. Pletykálják, hogy Amerika legnevesebb politikai kommentátorai, szórakoztató- és zeneművészei, tudósai, továbbá magas rangú kormányzati tisztviselői a programok sztárjai. 

Vatikáni titkos levéltár

Annyira azért nem titkos, hogy ne tudjunk a létezéséről, annyira viszont igen, hogy soha ne jussunk a kapuin belülre. Az, aki el szeretne olvasni egy ott található könyvet, vagy iratot (amiknek mellesleg a pápa a tulajdonosa), annak elküldik elektronikus levélben! Persze csak akkor, ha érdemes rá! A vatikáni titkos levéltár (latinul: Archivum Secretum Vaticanum) nem meglepő módon Vatikán Államban található. Súlyos tartalmúnak ítélt és történelmileg fontos dokumentumok tárolására hozták létre. Becslések szerint a polcok hossza nyolcvanöt kilométer lehet.

Lascaux-i barlang, Franciaország

A barlang a darabszámokat és a műalkotások értékét tekintve az egyik legjelentősebb őskori festett barlang. A karcolatok és festmények nagy része 17 ezer éves. A barlang a világörökség részét képezi.

1948-ban látogathatóvá tették a turisták számára, ám 1955-ben különös változásokra lettek figyelmesek a barlang falán. A turisták által kilélegzett szén-dioxid a falon lévő vízpárában feloldódva savas kémhatást keltett. 1957-ben próbálkoztak légcserélő rendszerrel, de a 60-as évekre megjelentek az algák a falon, ezért az akkori kulturális miniszter 1963-ban megtiltotta a turistáknak a barlang látogatását. 

Pine Gap – Az ausztrál 51-es körzet

Az „ufóhívők” köreiben már fogalommá vált 51-es körzet Ausztrál megfelelője. Alice Springstől nem messze található az ausztrál és amerikai hadügy közösen szponzorált létesítménye a Pine Gap. Ennek a védelmi és űrkutatási létesítménynek az a feladata, hogy a kém és kommunikációs műholdak adatait fogadja, és utasításokat küldjön az amerikai CIA-nak. Állítólag.

A moszkvai Metró 2

Ez egy „titkos” föld alatti csőrendszer, ami párhuzamosan fut a nyilvános moszkvai metróhálózattal. Állítólak maga Sztálin építette, és a KGB által használt kódneve D6. Az oroszok egyébként nem cáfolják a létezését! Persze ha létezne, akkor sem mehetne le oda senki. 

39-es szoba- Észak-Korea

Maga a név nem tudni miből vagy honnan ered. Állítólag ez nem is egy szoba, hanem egy titkos társaság, akiknek az a feladatuk, hogy pénzt gyűjtsenek a rezsim vezetőjének, Kim Jongnak. A pénzt - a szakértők szerint, akik figyelemmel kísérik Észak-Korea belső munkáját - arra használja Kim, hogy hűséget vegyen a magas rangú képviselőktől Észak-Koreában, hogy fenntartsa a hatalmát az ország felett.

Mezhgorye - Oroszország

Mezhgorye, egy teljesen zárt város Oroszországban. 1979-ben alapították, az 1600 m magas Yamantaw hegy vonzáskörzetében. A kilencvenes évek végén, Borisz Jelcin idején, amerikai műholdak nagyméretű ásatások nyomait észlelték ezen a területen. A hegységgel kapcsolatosan feltett számos kérdésre az oroszok csak annyit válaszoltak, hogy ez egy orosz kincseket, élelmiszereket őrző övezet, valamit egy atomháború esetén a vezetőség részére fenntartott bunker is található a térségben. No meg persze egy nukleáris rakéta bázis. Állítólag.

Club 33 - Florida, Disneyland

Meglepő módon, és a hiedelmekkel ellentétben Disneylandben inni is lehet! Alkoholt. Ugyanis a park rendelkezik szeszes italok árusítására feljogosító engedéllyel is. Van ott egy hely, amely nyíltan kínál alkoholt – a Club 33. Ez egy privát jellegű klub, pontosan Disneyland közepén, közvetlenül a Blue Bayon étterem mellett. A bejáraton egy díszes 33-ast találunk. Ha csatlakozni szeretnénk a klubhoz, 10 és 30 ezer dollár közötti összeget kell letennünk. De ez még semmi, 14 évet kell várnunk arra, hogy beléphessünk!

White’s úriemberek klubja - Anglia

Egy olasz úriember, Francesco Bianco alapította még 1963-ban. Eleinte csak forrócsokit lehetett itt kapni, és ebből nőtte ki magát Anglia legprivátabb „gentleman” klubjává. A nők teljesen ki vannak zárva a tagságból. A férfiak is csak taggyűlésen léphetnek be, és csak akkor, ha két tag támogatja a belépésüket, és/vagy tagjai a királyi hatalomnak, vagy befolyásos politikusok, művészek.

A Google szerverparkja

The Dalles, Oregon állam. A cég 2006-ban, 600 millió dollárból építette fel a két focipálya méretű szerverközpontot, amit a hűtést kiszolgáló négyemeletes tornyok egészítenek ki. Korábban még ennyit sem lehetett tudni a Google legféltettebb titkáról, ahol az adatokat tárolják. Érthető okokból ezt talán szigorúbban őrzik, mint az orosz (nyilván nem létező) rakétabázist!

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ismert édesanyjával fotózták a Next Top Model Hungary sztárját - képek

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

life.hu

Ha egyetlen kozmetikumot használsz lefekvés előtt, ez legyen az

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Ezért fáj a fejünk a hidegfronttól, és ezek az ételek segíthetnek rajta

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Márciustól olcsóbb lesz a tömegközlekedés, mutatjuk a részleteket!

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!