LOVE

Szerző Ripost

1 hónapja

Jáksó László a házasságáról: Nagyon-nagyon boldog vagyok!

A műsorvezető a Palikék világa by Manna vendége volt.

Szerző Ripost

Jáksó László négy évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, ám azt kevesen tudják, hogy már 20 éve ismeri a feleségét. A műsorvezető most a Palikék világa by Manna Három Igazság műsorában mesélte el szerelmük sosem hallott történetét.

Fotó: Ripost

Mint kiderült, ismeretségüket a Danubius Rádiónak köszönhetik, ugyanis a műsorvezető felesége egyszer betelefonált az adásba. Az akkor 17 éves lány humora egyből megtetszett a rádiósnak, fel is írta a telefonszámát. Sőt, még a Kész átverésbe is meghívta szerepelni, ám sosem történt köztük semmi egészen négy évvel ezelőttig. Jáksó épp egy szakításon volt túl, amikor váratlanul megcsörrent a telefonja.

Húsz éven keresztül úgy volt, hogy időnként felhívtam. Sokáig a nevét se tudtam, aztán egyszer bejött, konstatáltam, hogy nagyon szép és aranyos lány. Annyira határozott volt, és nem egy rajongó típus, hogy én soha nem is kezdeményeztem semmit.(...)Egyszer felhívott, és megkérdezte, nem engem látott-e valahol. Megmondtam, hogy nem, mert épp kóválygok a lakásban, szarul vagyok, és egyedül érzem magam. A húsz év alatt soha ilyen komolyan nem beszélgettünk, egy percig sem

 - emlékezett vissza a rádiós, aki aznap el is hívta egy randira a lányt. Pár hónappal később pedig kimondták a boldogító igent.

Palik László is megjegyezte, hogy Jáksónak az arcára van írva a boldogság, amire a rádiós csak annyit mondott:

"Nagyon-nagyon boldog vagyok!"

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!