Létrehozva: 2023.09.24.

Volt feleségei Jákob Zolinak dolgoznak: „Megbecsülöm őket anyagilag is”

Ha az idei Nagy Ő végül párra talál a TV2 sikerműsorában, a választott hölgy nem csak Zoli szívét és persze a mesés életkörülményeket nyeri el, de el kell fogadnia, hogy a milliárdos üzletember jó és szoros kapcsolatot ápol volt feleségeivel.

Jákob Zoltán nem csak a pénz, de az elvek embere is, és ez bizony akár nehezítő körülmény is lehet leendő kapcsolatában, ami ha minden jól alakul, hamarosan meg is köttetik, hiszen ősszel elstartol A Nagy Ő soron következő évada, melyben maga a körmös király keresi majd álmai asszonyát. Hogy megtalálja-e, az egyelőre a jövő zenéje és persze ha végül választ is a kegyeiért harcba szálló hölgyek közül, még korántsem biztos, hogy harmadszor is igába hajtja a fejét, hiszen Jákob Zoltán kétszer már kimondta a boldogító igent. Magyarország 39. leggazdagabb embere most a Ripost-nak mesélt két korábbi házasságairól, vagyis inkább arról, milyen kapcsolatban van a két asszonnyal, akikhez soha el nem téphető kötelék fűzi.

Jákob Zoltán számára természetes, hogy jó kapcsolatban maradt volt feleségeivel Fotó: Markovics Gábor

Mindkét volt felesége nála dolgozik

„Hogy van- e kapcsolatom a volt feleségeimmel? Van bizony, mégpedig nagyon is szoros. A volt feleségeimtől születtek a gyermekeim és soha egyetlen pillanatra sem merült fel bennem, hogy a válás után hátat fordítsak nekik.” 

Ugyanakkor nagyon szerencsés vagyok, mert mindkettőjükkel könnyű jóban lenni.

A fiam édesanyjával hét éven át voltunk együtt és a válás után ő lett a mindenesem, vagyis éppen úgy a hátországom maradt, mint a kapcsolatunk ideje alatt, csak éppen főállásban, és nem mint a feleségem. Később, amikor vettem egy hatvanöt lakásos társasházat, őt kértem meg, hogy legyen a gondnoka, és bár néhány ingatlant már eladtam, ő azóta is ellátja a házzal kapcsolatos teendőket. Egyébként most a fiam lakik abban a legfelső emeleti lakásban, amelyben egykor én éltem” – kezdte a Ripostnak az üzletember, aki második feleségével is hasonlóan jó kapcsolatban maradt a válás után.

Barátságot kötött exe új párjával

„A második feleségemmel tizenkét évet töltöttünk egymás oldalán és két gyönyörű lánnyal ajándékozott meg engem. Végül másodjára sem jött össze a holtomiglan-holtodiglan, de vele is barátságban váltunk el. Ő is nálam dolgozik vezető beosztásban és mind a munkában, mind pedig a privát életünkben remekül megértjük egymást. A szerelem ugyan mindkét házasságomban elmúlt, de számomra természetes, hogy gondoskodom a gyermekeim anyjáról és megbecsülöm őket nem csak emberileg, de anyagilag is. A második feleségem a válásunk után új párra talált és én nagyon megkedveltem a pasit, aki egyébként mérnökember, akárcsak én és nagyon jó a humora. Nyugodtan mondhatom, hogy barátok lettünk és megesik, hogy ötösben utazunk el pihenni. Legutóbb Lappföldön jártunk a Mikulásnál”mesélte Jákob Zoltán, aki arról is beszélt, hogy bár volt idő, amikor úgy váltogatta a barátnőit, mint más az ingét, de mára már kész megállapodni, vagyis egyáltalán nem csak a show kedvéért mondott igent a TV2 felkérésére.

Jákob Zoltán talán nem "csak" a párját találja meg Nagy Ő- ként... Fotó: Markovics Gábor

Nem kizárt, hogy negyedszer is apa legyen

„A második válásom után nem fogadtam cölibátust és bevallom, volt olyan év, amikor fél tucat barátnőm is volt, persze nem egyszerre. Mostanra viszont már lenyugodtam és valóban mindennél jobban vágyom egy komoly párkapcsolatra, sőt még akár az sem kizárt, hogy negyedszer is apa legyek. Igaz, hogy én már nem tervezek gyermeket, de ha egy olyan hölgy mellett találom meg a boldogságot, aki még szeretne anya lenni, akkor én biztosan nem állok a vágya útjába.” 

Hiszen azt nem várhatom el senkitől, hogy lemondjon az anyaságról miattam.

„Ehhez persze igazán szerelmesnek kell lennem, de végtére is ez a célom A Nagy Ő-vel is – jelentette ki a magyar milliárdos.

SHOWBIZ

Jákob Zoli a Kőgazdag Fiatalokról: Hamar telítődnek majd…

Jákob Zoli nem „kőgazdag” fiatalokat nevel...

SHOWBIZ

Jákob Zoli a Kőgazdag Fiatalokról: Hamar telítődnek majd…

Jákob Zoli nem „kőgazdag” fiatalokat nevel...

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen újabb fotóján az Ázsia Expressz győztese

borsonline.hu

Már a szakértők is megkongatták a vészharangokat: nagyon nagy veszélyben van Szoboszlai Dominik

vg.hu

Drasztikusan drágulhatnak az élelmiszerek Magyarországon

ripost.hu

Nem titok többé: ez a sármos férfi rabolta el Demcsák Zsuzsa szívét – Fotó

origo.hu

Megdöbbentő történetet mesélt a Viszkis rabló Berki Krisztiánról

ripost.hu

Nostradamus jóslata 2024-re: ebben nem lesz köszönet

ripost.hu

Jákob Zoli 5 millióval száll be a hatalmas akcióba

ripost.hu

Közleményt adtak ki a PENNY rövid lejárati idejű termékeiről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Jákob Zoli 5 millióval száll be a hatalmas akcióba

LELKIZŐ

„Egyre többször gondolkodom azon, egyáltalán megérem-e a következő karácsonyt…” – Íme Galambos Erzsi szívszorító interjúja

LELKIZŐ

Baleset a Nemzetiben: Ezt mondta Szász Júlia az erkélyről, amiről a mélybe zuhant – fotó

LELKIZŐ

Az egész ország erre várt: Tóth Gabi megtörte a csendet, kitálalt válásának valódi részleteiről

LELKIZŐ

"A sors nem akarta, hogy összejöjjön" – Örökbefogadásról vallott Miklósa Erika – Videó

LELKIZŐ

Meglepő titok derült ki Debreczeni Zita és Gianni kapcsolatáról

LELKIZŐ

Csuti nyilvánosan kért segítséget, fontos dologról van szó

LELKIZŐ

„Inkább legyek dagadt tehén, vagy ronda, mintsem vak” - durván beszóltak Agárdi Szilvinek