4 napja

Megható felvétel: Így énekelt Kóbor Jánossal a hároméves kislánya

Szívfacsaró videót osztott meg a közösségi oldalán a másfél évvel ezelőtt elhunyt Kóbor János lánya, Léna. A kamaszlány egyértelműen örökölte édesapja művészvénáját, már egész kiskorában kiderült, hogy szereplésre született.

Kedves emléket osztott meg édesapjáról Kóbor János lánya, Léna. Az Omega legendás frontembere, Mecky másfél évvel ezelőtt hunyt el, az emléke azonban egy picit sem kopott meg a rajongókban. A zenész kamasz lánya is szívesen nosztalgiázik róla, tegnap este pedig nagyon kedves közös emléket osztott meg a követőtáborával.

Léna az Instagramján egy közel 13 évvel ezelőtti reggeli műsor részletét mutatta meg, ahol ő még csak 3 éves volt! A szintén énekesi babérokra törő csinos lány már akkor is magabiztosan mozgott a kamera előtt, s egyértelmű, hogy a zene is ugyanolyan közel állt a szívéhez, mint édesapjának.

 

Emlék a múltból

A műsorban a Balaton partján édesapjával adott közös interjút, ahol még egy duettet is előadtak! A Kötéltánc című Omega-slágert énekelték el közösen. Léna posztját elárasztották kedves hozzászólásokkal, a tündéri kislány hangját és édesapja szerető törődését méltatták egytől egyig.

Kóbor lányáról már akkor is sejteni lehetett, ami mostanra be is bizonyosodott: nagy tehetség lakozik benne. Mecky korábban a feleségének, Zsókának úgy fogalmazott: Lénát le sem lehet majd lökdösni a színpadról. Igaza lett: a két hét múlva 16. életévét betöltő csinos lány kiskora óta táncol, énekel, s hamarosan színészi vénáját is megcsillogtathatja. Ő váltja ugyanis a várandós Békefi Vikit a Barlang Színház Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalben, amiben Kriszta szerepét osztották rá.

A tinilány az örökölt tehetsége ellenére két lábbal a földön áll: tavaly exkluzív interjút adott a Borsnak, melyben leszögezte, fontos számára a továbbtanulás.

Azt hiszem, még van időm eldönteni, hogy pontosan milyen pályára lépek. Nekem nem kérdés a továbbtanulás, mert mindenki több diplomás volt mindkét szülőm családjában. Ettől függetlenül szeretném, ha a zene és a tánc az életem részei maradnának, - amiben a Mamával is egyetértünk - én is szeretnék egy szép, komoly pályát választani majd magamnak. Most úgy gondolom, hogy orvos szeretnék lenni, mint a bátyám, Martin, aki fogorvos” – fogalmazott akkor Léna.

Bár Léna kései baba volt Kóbor János számára − az énekes 63 éves volt a születésekor −, remek apa-lánya kapcsolat volt köztük. A zenész váratlan halála után Léna sokáig nem beszélt nyilvánosan a tragédiájáról, ám amikor meg tudta tenni ezt a lépést, szívszorító sorokat tett közzé:

Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is… Sosem fogom elfelejteni az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt, ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A magyar válogatott csodálatos győzelemmel ajándékozta meg Marco Rossit

origo.hu

Bemutatjuk az új Nagy Őt! Ezt kell tudni a rejtélyes milliárdos, Jákob Zoltánról

borsonline.hu

Drámai következmények: kidobhatják Harry herceget az Egyesült Államokból

vg.hu

Végleg feladhatják az oroszok Bahmut ostromát, a csapatokat már más irányba küldték

ripost.hu

Meglepő dologban segíti Árpa Attilát a volt felesége

origo.hu

Meglepő dolgot árult el a volt feleségéről Árpa Attila

mindmegette.hu

10 perces tavaszi kence: így készül a legfinomabb medvehagymapesto

ripost.hu

Sikeres főpróba: 40 ezer nézőnek okozott örömet a magyar válogatott

ripost.hu

Botrány! Azariah dalával gyalázták meg Jimmy emlékét

mindmegette.hu

FULL EXTRÁS VILLÁMEBÉD, AMI HOSSZÚ ÓRÁKRA ELTELÍT – ÍME A BLT-SZENDVICS!(x)

ripost.hu

Lehetetlen teszt: 10-ből 9 ember nem tudja mindhárom választ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Borzalmas balesetet szenvedett Polgár Tünde férje, óriási ütés érte az agyát

LELKIZŐ

Megtudtuk: zárt osztályra került a magyar mulatós sztár

LELKIZŐ

Zalatnay Sarolta: Tóth Andinak is van visszaút a zenéhez

LELKIZŐ

Két embernek nagyon hálás a támogatásért Tóth Andi, Marics Peti nincs köztük

LELKIZŐ

Oláh Gergő üzent a válófélben lévő sztárpároknak: Nemcsak a „jóban” részre mondtunk igent!

LELKIZŐ

Nem titkolja tovább: Bántalmazás áldozata volt Szabó András Csuti

LELKIZŐ

Jogi problémák nehezítik Peller Anna és Lukács Miklós válását?

LELKIZŐ

Előre sejthető volt Kollányi Zsuzsi válása? Ezek voltak az intő jelek