LELKIZŐ

Szerző Natasha

1 hónapja

Halálra volt ítélve Tóth Andiék kapcsolata? Megszólalt a szakember

A rajongók szerint Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata már a kezdetektől kudarcra volt ítélve, tekintve, hogy mindketten szélsőséges személyiségek... Lapunk megkérdezte, mit gondol minderről a szakértő.

Napok óta arról lehetett hallani, hogy valami nem stimmel Tóth Andi és Marics Peti között... A két híresség már a Sztárban Sztár legutóbbi adásában is furcsán viselkedett egymással, s bár többen kifejezték aggodalmukat, az érintett felek akkor inkább a hallgatást választották. Péntek délelőtt azonban a visszavonuló énekesnő megtörte a csendet: kapcsolata valóban zátonyra futott Marics Petivel. 

Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata valóban halálra volt ítélve? (Fotó: Szabolcs László)

A hír bár sokkoló, mégsem azt tapasztaltuk, hogy a rajongókat meglepte volna az énekesnő bejelentése. Sőt, egyesek szerint már az elejétől kezdve halálra volt ítélve a kapcsolatuk, mivel a személyiségük merőben különbözött egymástól. Míg Peti a lazaságnak a mintapéldája, addig Andi köztudottan nehéz időszakon megy keresztül, amit bárhogy is szeretett volna, nem tudott palástolni. Éppen ezért érzik úgy a rajongók, hogy a két sztárnak jobb lesz, ha külön utakon folytatják az életüket... 

Sajnos vagy nem, de ez a kapcsolat már az elejétől kezdve halálra volt ítélve. 

"Annyira más személyiség mindkettő, hogy szerintem ez egy nagyon toxikus kapcsolat lehetett... Mentségükre szóljon, hogy legalább belátták, hogy nem megy ez együtt, és nem húzták tovább a másik idejét. Most nehéz lesz, de én szurkolok Andinak, hogy sikerüljön felállni ebből a mélységből, amiben most benne van" - írta meg véleményét a bejelentésről az egyik rajongó.

"Andi szerintem nem tud mit kezdeni Petinek a nyitott személyiségével, és szerintem ha valakivel már kedvesebb, egyből többet lát bele, mert valószínűleg nagyon durván kisebbségi komplexusa van. Pedig amúgy szerintem egy gyönyörű csaj. Alapból egy nagyon hirtelen ember lehet és “ideges” típus, aki megeszi Petit vacsorára. Ő még kisfiú ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket kezelni tudja, így lesz a legjobb nekik. Andinak saját magát kell helyre rakni ilyen téren, mert addig minden kapcsolata halálra lesz ítélve."

Jobb is ez így. Nem akarom bántani Andit, de Petiben pont ez a lazaság, örök jókedv a "különleges", amiért többen szeretik. Andi egy rendkívül depresszív személynek tűnik....Szerintem nem jó irányba terelgetnék ők egymást

 - fogalmazott egy másik hozzászóló.

A Sztárban Sztár legutóbbi adásában már látszott, hogy valami nem stimmel köztük... (Fotó: TV2)

Megszólalt a pszichológus: A veszteség egy gyászreakciót fog kiváltani

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta a Ripostnak árulta el, sokan a szakítást is egyfajta gyászként élik meg.

"El kell tudnunk fogadni, hogy a veszteség egy gyászreakciót fog kiváltani. Ennek következményeként nincs olyan ember, aki nem borulna ki, akin nem hatalmasodnának el az érzések, a sírás, a depresszív jegyek. Amikor annyira magunk alá gyűrt a helyzet, merni kell segítséget kérni, hiszen a pszichológus és a pszichoterápia egy eszköz abban, hogy ezen a folyamaton keresztül átsegítse az érintettet. Ez lehet segítség abban, hogy önmagában tisztázza a kérdéseit" – árulta el szakember, aki szerint ártalmas is tud lenni egy párkapcsolatban az azonos munka.

Ha nem tudnak kilépni vagy határt szabni a magánélet és a munka között, az hátrány lehet egy viszonyra, miközben összetartó is tud lenni. Aki ugyanabban a világban dolgozik, megérti egymást, ezt pedig lehet előnyükre is fordítani

 – fűzte hozzá.

Hogy mi mérgezte meg Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatát, egyelőre csak találgatni lehet, de az is biztos, ha valaki önmarcangoló személyiség, mint az énekesnő, feszültséget kelthet a környezetében.

"Ha egy ilyen probléma már meg van, zavart okozhat a másikhoz való kapcsolódásban. Ezeket tudni kell verbalizálni, muszáj beszélni róla, és energiát kell abba fektetni, hogy ne maradjon benne. Sőt! Adni kell lehetőséget a másiknak is, hogy tudjon vele mit kezdeni. Ne maradjunk magunkra, mert ha elhatalmasodik a félelem, a feszültség, kevésbé válunk aktívvá, magunkra maradunk és állandósul bennük a félelem."

FÜLES

Tóth Andi kimondta: Igen, szakítottunk!

Nem csak pletyka már a hír.

FÜLES

Tóth Andi kimondta: Igen, szakítottunk!

Nem csak pletyka már a hír.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kanyarban, vakon előzte a kamiont az autós, szemből meg jött a betonkeverő - videó

origo.hu

Kiderült, miből él most a visszavonulását bejelentő Tóth Andi

borsonline.hu

Kandász Andrea férje is megjárta a Mount Everest-poklot, ezt üzente Suhajda feleségének

vg.hu

Suhajda főszponzora: számtalan kritikát kaptunk, pedig mi Szilárd álmait támogattuk

ripost.hu

Az Omega menedzsere Kóbor lányáról: „Ezért még kapni fogok az apjától, ha újra találkozunk"

mandiner.hu

Ennyibe kerül lehozni egy holttestet a Mount Everestről

origo.hu

Súlyos balesetet szenvedett Johnny Depp

mindmegette.hu

Csodás köret, amit nem lehet megunni: Ez a petrezselymes újburgonya titka

travelo.hu

Álmodtál már arról, hogy elhajózol a naplementébe? Irány Horvátország! (x)

ripost.hu

Ő a következő? Sármos férfit ölelgeti Szabó Zsófit – Fotó

mandiner.hu

Webshopon keresztül vásárolunk laborvizsgálatot(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Csepregi Éva várja a beígért szerelmet, amit tavaly jósoltak neki

LELKIZŐ

Hős vagy felelőtlen? Így reagáltak a sztárok Suhajda Szilárd halálára

LELKIZŐ

L. L. Junior pelenkázós videóval bizonyítja, hogy jó apa

LELKIZŐ

Titok a múltból: Szörényi Levente ezért adta fel egyik legnagyobb álmát

LELKIZŐ

Szívszorító: így búcsúztak Suhajda Szilárdtól a fővárosban

LELKIZŐ

Megszólalt új párkapcsolatáról Csősz Bogi: pikáns részleteket árult el

LELKIZŐ

Az Omega menedzsere Kóbor lányáról: „Ezért még kapni fogok az apjától, ha újra találkozunk"

LELKIZŐ

"Köszönöm, hogy ismerhettelek" – Szívszorító sorokkal búcsúzik a magyar színész Suhajda Szilárdtól