LELKIZŐ

Szerző Zs.

1 hónapja

Padlóra került Zámbó Krisztián

Az énekes és szerelme ismét szakított, úgy tűnik, most végleg. A se veled, se nélküled kapcsolatba a jelek szerint mind a ketten elfáradtak, főleg Krisztián, aki nem csak érzelmileg, de fizikailag is tönkrement az utóbbi időben, a pletykák szerint egyre gyakrabban néz a pohár fenekére is.

Hétfő este a TV2 Tények című műsor Esküvőre készülünk! című műsorában, Zsuzska még esküvői ruhákat próbált. A fiatal nő boldogan mesélt a tervezésről: 

„Semmivel nem változik az ember élete attól, hogy kimondja, hogy házas, csupán jó kimondani azt, hogy én valakinek nem a barátnője, hanem a menyasszonya, esetleg a felesége vagyok és ő a férjem – mondta izgatottan. 

Zámbó Krisztián Zsuzska
11 évig alkotott egy párt Zsuzska és Krisztián Fotó: Instagram Zámbó Krisztián 

Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián évek óta jegyesek, időszerű volt, hogy végre egybekelnek. A boldogság felé vezető közös utuk azonban zsákutcának bizonyult, és ha ez nem lenne önmagában is elég szomorú, azt is eláruljuk, hogy milyen megalázó körülmények között. 

Zsuzska a Borsnak kedden kora délután adott interjút az esküvővel kapcsolatban, arról beszélt boldogan, hogy milyen jól érezte magát a TV2-vel a forgatáson, ahol esküvői ruhába bújhatott. Az interjú közben azonban egy friss bejegyzés jelent meg Zámbó Krisztián Instagram oldalán ezzel a szöveggel: 

„Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is. Nem szeretnék háborút Zsuzsival, csak szeretném véglegesen lezárni az életemnek ezt a szakaszát. Voltak jó és rossz éveink, izgalmas volt az biztos. Végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit, és nem is akarok beszélni erről többet.” 

Zámbó Krisztián Zsuzska
Krisztián és Zsuzska se veled se nélküled kapcsolatban voltak Fotó: Móricz István

A döbbenetünket csak fokozta, hogy ezek után Zsuzska azzal jelentkezett a szerkesztőségünknél, hogy akkor tárgytalan a nyilatkozata, nem használhatjuk fel…

Hogy pontosan mi történhetett kettejük között, az talán sosem derül ki. Az azonban biztos, hogy hirtelen hozhatta meg Krisztián ezt a döntést, aki egyébként azt hangoztatja, hogy felszabadult és sokkal jobb lesz neki egyedül, valójában egy kicsit sincs jól. Sőt! 

Az énekes barátai szerint Krisztiánt az elmúlt időszak nagyon megviselte lelkileg és fizikailag is. A se veled se nélküled kapcsolat miatt nem tudott rendesen koncentrálni a napi feladataira, a kötelezettségeire, és az egészségére sem, állítólag többet nézett a pohár fenekére is, mint szabadott volna. 

Krisztián most fogadkozik, hogy összeszedi magát, egészségesebben él, edzeni kezd és végre lezárja a múltat. A barátai mindenesetre mellette lesznek, és segítik őt az újjászületésben. 

 

Mérgező kapcsolat 

A Ripost felkereste Drelyó Ágnes pszichológust, hogy mondja el szakértő véleményét a sztárpár se veled, se nélküled kapcsolatáról. 

Az elszakadás–visszaszerzés ördögi körébe kerültek. Azok számára, akik ilyen „csiki-csuki kapcsolatban” élnek, a birtoklás és visszaszerzés érzése mámorító, kielégítő, akár hosszú évekig is játszhatják a felek egymással ezt a „játszmázást”. Ebben az esetben mérgező kapcsolatról beszélhetünk. Az ilyen kapcsolat gúzsba köt, rabolja az időt, rombolja az önbecsülést, és közben a partnereknek az igényeikről, vágyaikról nincs bátorságuk nyíltan beszélni. Riasztó számukra az egyedüllét réme, ezért nem szabnak határokat, nem mondanak nemet. A változáshoz, változtatáshoz, továbblépéshez egyikük sem elég erős. Gúzsba köt, megbetegít ez az egészségtelen viszony, de benne maradnak félelemből, kényelemből, megszokásból. Kilépés pedig már csak egy teljesen felfokozott, túlfeszült és túlterhelt állapot következtében lehetséges.

Alapvetően a szakítással nem lenne baj, ugyanis bármilyen élettársi kapcsolatban előállhat az a helyzet, hogy egy bizonyos ponton a szakítás mellett döntenek, ha az a kapcsolat már nem szolgálja a két érzelmi és más jellegű szükségleteinek, vágyainak a kielégülését. De egy se veled, se nélküled kapcsolatból hiányzik a racionalitás, a kiszámíthatóság, és az érzelmi biztonság, ami pedig elengedhetetlen lenne egy boldog párkapcsolathoz - tette hozzá Drelyó Ágnes.

A szakember hozzátette: "Az, hogy ennyiszer szakítanak, azt sejteti, hogy nem megfelelőek a kapcsolati mintáik, ezáltal nem beszélhetünk biztonságos kötődési mintáról sem. S ezek hátterében szinte mindig a nem kielégítő szülő-gyermek kapcsolati rendszer húzódik meg. Mindkettejüknél hasonló elakadások lehetnek, ha ugyanis egyikük egészséges kötődési mintákkal rendelkezne, akkor felismerné, hogy mérgező kapcsolatban van, és határozottan eltávolodna tőle. Esetükben azonban fennállhat az önálló-független létezéssel való probléma, hogy nem tudnak egyedülállóként élni. Kapcsolatfüggőség alakulhat ki, és azért inkább újra és újra visszatérnek a mérgező kapcsolathoz.

Az ilyen típusú kapcsolat, bár hosszú éveken keresztül is fenntartható, de az egymásra találás sem hozza meg az érzelmi biztonságot és kielégülést, amire egyébként mind a ketten vágynának. Arra természetesen abszolút van lehetőség hogy más személy oldalán megtalálják a boldogságot. Ehhez azonban önismereti munkára lenne szükség: meg kell érteniük, mi az a belső szükséglet, lélektani igény, ami tudattalanul, de újra és újra beviszi őket ebbe az ördögi körbe."

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrán katonák azt üzenik a magyaroknak: gyertek ide, rabok lesztek

origo.hu

Több hónapja halott férfit találtak Budapesten

metropol.hu

"Csak" 25 ezer forintnyi borravalót kapott, durván kiakadt a pincérnő

hirtv.hu

Orbán Balázs: Támogatjuk a svéd NATO-csatlakozást, de van egy kis bökkenő

ripost.hu

"Ez a kedvenc ruhám" - Victoria Beckham melltartó nélkül villantott

hirtv.hu

Újabb szerencsétlenség történt a Földközi-tengeren

origo.hu

Megmutatta bomba alakját Vajna Tímea

ripost.hu

Sokatmondó videó! Szabó Zsófi lenne az egyik celeb, aki botrányosan viselkedett a díjátadó gálán?

ripost.hu

Ez a három csillagjegy ragyogni fog a szerelemtől áprilisban

ripost.hu

"Áradt a bűz a házból" - János felakasztotta magát, hónapokkal később találtak rá

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

A 17 év korkülönbség ellenére is boldog házasságban él Szerednyey Béla

LELKIZŐ

Borzalmas balesetet szenvedett Polgár Tünde férje, óriási ütés érte az agyát

LELKIZŐ

Megtudtuk: zárt osztályra került a magyar mulatós sztár

LELKIZŐ

Zalatnay Sarolta: Tóth Andinak is van visszaút a zenéhez

LELKIZŐ

„Tényleg olyan az életem, mint egy diliház” - elképesztő, amit Ambrus Attila csinál

LELKIZŐ

Sokatmondó idézet utal Király Viktor házassági válságára

LELKIZŐ

Gyász: meghalt a népszerű színésznő, így teltek az utolsó pillanatai

LELKIZŐ

Peller Anna férje: Útkereső folyamatban vagyok, pszichológus segítségével