LELKIZŐ

Szerző Angie

1 hónapja

Gyűjtést szerveznek a Sztárban sztár leszek! kiesőjének

Kökény Dani mindent megpróbált, de nem jutott be az élő műsorba.

Kökény Dániel, a Sztárban sztár leszek! szereplője nehéz körülmények között éli az életét. A szülei elhagytak és a nagyszülők nevelték, nevelik most is. A nyár folyamán már egyszer kilakoltatták őket. Sajnos, hamarosan egy újabb kilakoltatásra számíthatnak, ha nem segítünk nekik.

 

Nagyon megható produkciót hallottunk és láttunk vasárnap a Sztárban sztár leszek! műsorában Kökény Danitól, de sajnos nem jutott be az élő műsorba, ám hangjával és történetével sokakat meghatott. Dani nem akart másoktól segítséget kérni, a műsortól várt további szerepléseket, hogy saját pénzből támogassa a nagyszülőket és biztosítsa a családja megélhetését. A Ripost megtudta, a fiatal fiú már az előválogató után kapott egy megkeresést.

„Nagyon hálás vagyok azért is, hogy a középdöntőig eljutottam. A mesterek mondták, hogy jövőre jöjjek vissza és próbálkozzak újra és talán így is lesz, de jelenleg a családom megélhetését kell megoldanom” árulta el Dani, akinek álma, hogy a zenével keresse meg a kenyerét.

„Jelenleg iskolába járok, de ha lenne lehetőség, bármikor tudok énekelni és írok is dalokat. A szereplésem után megkeresett valaki, aki a válogató óta szervezett már nekem fellépést. Remélem, hogy ebből egyre több lesz” – fejezte be Kökény Dani, aki nagyon igyekszik megoldani a helyzetet, de ha valaki tudna és szeretne segíteni nekik, itt megteheti:

BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY

UNICREDIT:10918001-55555555-55555555

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!