LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

Édesanyját gyászolja a magyar műsorvezető

Harsányi Levente nehéz időszakon megy keresztül.

Szerző Ripost

A szülők elvesztésével járó fájdalommal nehéz megküzdeni, a gyászt pedig mindenki másképpen dolgozza fel.

Fotó: MTVA

„Anyukám nagyjából hétéves koromig volt erőteljesen jelen az életemben, aztán a szüleim válását követően ez a szoros kötelék felbomlott vele; édesapám nevelt, és nem kis idő kellett hozzá, hogy újra egymásra találjunk. Az elvesztését megelőző időszakban nagyon jó viszonyt ápoltunk, és próbáltunk minél több időt együtt tölteni” – mesélte Harsányi Levente a hot! magazinnak.

Számomra a humor az, ami a legtöbbet segít a nehézségek átvészelésében, illetve az, hogy az élet azon pillanataira koncentrálok, amelyeknek tudok örülni és boldoggá tesznek.

Levente édesapja már évekkel ezelőtt elhunyt.

„Apukámat a kórházban látogattam meg a halálát megelőzően, ahol egy nagyon hosszú és mély beszélgetés bontakozott ki köztünk. Így utólag visszagondolva olyan, mintha a Jóistentől kaptam volna még egy lehetőséget, hogy utoljára ilyen közel tudjunk kerülni egymáshoz. Sajnos édesanyámmal ez a fajta búcsú nem adatott meg nekünk, de nyáron ünnepeltük a születésnapját, és számomra ez a közösen átélt boldog élmény az, ami a tőle való elköszönést szimbolizálja. Az egyetlen, amit igazán bánok anyukámmal kapcsolatban, az, hogy nem tudott elég időt együtt tölteni az unokákkal. Az utóbbi időszak számtalan dologra ráébresztett, és talán az a legfontosabb üzenet, amit szeretnék eljuttatni az emberekhez, hogy nincs az a munka vagy pénz, amiért megérné, hogy elhanyagoljuk a családunkat” – mondta a hot! magazinnak.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!