LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

Balázs Andi: Kilöktek a villamosból a peronra

Félelem nélkül szállt szembe egy veszélyes agresszorral is.

Szerző Ripost

Balázs Andinak van egy veleszületett és kiélezett érzékenysége arra, hogy kiálljon azokért, akik nem tudják megvédeni magukat. Ha ilyet lát, szinte gondolkodás nélkül szembeszáll a bántalmazóval. Maga sem tudja pontosan, honnan meríti ilyenkor az erőt hozzá, de egyszerűen nem tudja visszafogni magát - tudta meg a hot! magazin.

Fotó: TV2

„Hatalmas igazságérzettel áldott meg az élet. Úgy vélem, fontos, hogy ha bántalmazás szemtanúi vagyunk, ne fordítsuk el a fejünket. Lehet, hogy van a segítségnyújtásomban hiba, a magam módján csinálom, de sokszor azt tapasztalom, hogy a környezetemben rajtam kívül senki más nem emeli fel a szavát” – kezdte őszintén a hot!-nak.

Andi módszere nem más, mint hogy igyekszik kibillenteni a támadót a romboló „őrületéből”, meglepetést okozva neki azzal, hogy az nem számít a türelmes, kedves szóra vagy arra, hogy a színésznő próbálja megérteni, mit miért tesz, még akkor is, amikor érthetetlen a kegyetlensége.

Visszafogom a hangerőmet, igyekszem észérvekkel hatni, és megkérdezem, hogy mi a problémája. Az agresszióra kedvességgel reagálok. Ez a fajta viselkedés kizökkenti, és arra készteti, hogy hátralépjen kettőt. Ha végképp nem sikerül, előfordult már, hogy odaálltam az áldozat elé, azzal jelezve: „Hagyd abba, inkább engem bánts!”

- mondta el a hot!-nak.

 

Fiatalon is kiállt másokért

Már iskoláskorában is szembeszállt a tanárral, ha az igazságtalanul bánt valakivel. Egyszer pedig egy bácsi védelmére kelt, akit a villamoson zaklatott néhány fiatal.

„Körbeállták szegényt a villamoson, rugdosni kezdték. Odamentem segíteni, mire ők, amikor a megállóban kinyílt az ajtó, kilöktek a villamosból a peronra. Szerencsémre két rendőr lába elé estem, akik le is kapcsolták őket a következő megállónál” – emlékezett vissza a színésznő.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!