LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

"Rengeteg támadást kaptam..." - VV Anett most mindent tisztázott

Béres Anett júliusban vett részt egy teaszeánszon, ami aztán rosszul sült el.

Szerző Ripost

Béres Anett a felépülés útjára lépett a júliusi balesete után. Akkor az egykori valóságshow sztár egy ayahuasca-szeánszon vett részt, amitől azt várta, hogy tisztábban lát majd a jövőjével kapcsolatban. A szertartás azonban rosszul sikerült, elfajultak a dolgok, Anett olyan hallucinációkat élt át, aminek következtében öntudatlanul menekült az erdőben majdnem egy egész napon át. A menekülés közben komoly sérüléseket szenvedett.

Fotó: YouTube

Anett azóta rengeteg támogató üzenetet kap, amelyben biztatják őt az emberek, azonban támadásokból is kijut neki. Mint kiderült, sokan azzal vádolják Anettet, hogy nem dolgozik. Most ezeknek a rosszindulatú kommentelőknek üzent.

Rengeteg támadást kaptam, és a mai napig kapok is azzal kapcsolatban, hogy talán el kellene mennem dolgozni. Nem is értem az embereket, mert ha valaki elkövet egy hibát, hoz egy rossz döntést, akkor miért egyenesen arányos azzal, hogy nincs munkahelye. Nos,  elárulom nektek, hogy nekem van munkám, kettő is. (...) Annyira hiányzik a munkám, alig várom már, hogy végre két lábon álljak, és újra dolgozhassak

 - mondta el az Instaram-sztorijában Anett.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!