LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

"A házunk Ian hurrikán támadása alatt áll" - Polgár Tünde nagyon aggódik

Borzasztó csapás éri most Floridát.

Szerző Ripost

250 km/órás erősségű széllel csapott le Floridára az Ian nevű hurrikán a minap. A vihar miatt több mint kétmillióan maradtak áram nélkül Floridában, arról nem is beszélve, hogy rengeteg embert evakuáltak.

Polgár Tündének és férjének van Floridában, Siesta Key-ben egy házuk, s úgy tűnik, ott is pusztíthatott a hurrikán. A luxusfeleség abban bízik, hogy a szerencse melléjük áll, ám a kameraképeken már nem tudja nyomon követni az eseményeket..

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Az Én kedvenc partom, a szigetünk, a házunk Ian hurrikán támadása alatt áll. Ahogy egész Dél-és Közép-Florida. Egy természeti szörny tombol végig a partokon. Csak remélni tudom, hogy mindenki biztonságban van. A mi szigetünket már 2 napja evakuálták és lezárták. Már a kameráink is elsötétültek. Éltem már át hurrikánt Floridában, tudom, hogy milyen félelmetes. Kegyetlen ereje van a természetnek. Most ez a part, ahol állok, már víz alatt van. Talán már a házunk is. Talán nem, mert megint szerencsénk lesz. De még csak a hurrikán előszelénél tartunk, és az utolsó élőképen a kamerán már a pálmafák a földön feküdtek

 - osztotta meg az Instagram-oldalán Polgár Tünde, akinek érthető az aggodalma. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!