LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

Megrendítő vallomást tett a magyar szépségkirálynő: Evészavarban szenvedek!

Szarvas Andi mindent elmondott a betegségéről.

Szerző Ripost

Meglepő vallomást tett Szarvas Andi! A fiatal lány kamera előtt vallotta be, hogy evészavarral küzd, ami komoly mepróbáltatások elé állította. Mint kiderült, jelenleg orvosi segítségre szorul.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Szarvas Andi vagyok, 2018-ban nyertem meg a Magyarország Szépe versenyt, és evészavarban szenvedek” – kezdte a videójában Andi, aki részletesen beszélt a problémájáról. Mint kiderült, minden 6 évvel ezelőtt kezdődött, az érettségi után.

Ez úgy kezdődött, hogy nem ettem és agyonedzettem magamat a futópadon. Ennek annyira megéreztem az ízét, hogy 46 kilóra fogytam, 58-60 lettem, és semmi izom nem volt rajtam. Még így sem láttam magam jónak, elég vékonynak. (...) A szépségverseny még nagyobb nyomást tett rám. Az étkezésemen nem változtattam, étterembe sem ültem be, csak azt ettem, amit én készítettem, és teljesen átmentem ketoba. Két évig csináltam, semmi szénhidrát... Ez olyannyira elfajult, hogy az egyik nap nagyon rosszul lettem. Körmösnél ültem éppen, azt láttam, hogy minden homályos, nagy nyomást éreztem a fejemben. Otthon befeküdtem az ágyba, a kezem végig ott volt a telefonon, hogy ha kell, hívjam a  mentőket vagy anyát. Azt hittem, hogy agyvérzést fogok kapni, olyan nyomást éreztem a fejemben

– mesélte Andi, aki ezután egy teljes kivizsgáláson vett részt, az eredményei nagyon rosszak lettek. Elmondása szerint ez egy nagyon nehéz időszak volt számára, hangulatingadozásokkal küzdött és úgy érezte, semmi sem jó. Mégis sikerült a gyógyulás útjára lépnie, ám ezúttal átesett a ló másik oldalára.

„Most már az a baj, hogy nem tudom megállni, hogy egy croissant egyek, mert akkor bezabálok vagy 10-et hétvégén. Olyan roham jön rám, pedig nem vonok meg magamtól mindent hét közben sem. Most már egy komolyabb segítséget kértem, mert úgy érzem, hogy csak ez segíthet” – tette hozzá Andi.

@szarvasandi Sziasztok! 👸🏽😊 Szeretném elmesélni nektek az én történetemet és segíteni azoknak akik ugyan ebben szenvednek. Csak a saját érzéseimet,tapasztalataimat tudom veletek megosztani❤️ Folyt.köv. #étkezésizavar ♬ eredeti hang - szarvasandi

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!