LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

Floridában csapott le az Ian hurrikán a magyar sztárpárra

Óriási pusztítást végzett az Ian hurrikán az USA partjainál. Hatalmas károkat okozott, a földdel tette egyenlővé az épületeket, ami pedig megmaradt, azt a hatméteres hullámokkal hömpölygő áradat rombolta le. Szegedi Fecsó és várandós kedvese kéz a kézben vészelték át a természeti katasztrófát.

Szerző Ripost

Egyre több aggasztó hír érkezik az Ian hurrikán végezte irtózatos pusztításról. A floridai állapotokat több köztéri kamera is élőben közvetítette néhány videómegosztó portálon, ám amikor a trópusi ciklon ottani idő szerint szerda délután elérte az állam déli részét, sorra tűntek el a kamerák képei. Az elképzelhetetlenül nagy, négyes erősségű vihar 250 km/órás széllökésekkel érkezett meg, és 6 méteres hullámokat korbácsolva sújtott le, amint elérte a szárazföldet. Elmosta az autókat, több mint 2 millió otthon maradt áram nélkül, egyes településeken majdnem a tetőkig ért a vízmagasság, és olyan sűrű esőfüggöny zúdult le az égből, hogy a látási viszonyok a nullával voltak egyenlőek. 

Fotó: Bors

Szegedi Fecsó és várandós szerelme, Bea jelenleg is Miamiban vannak, a Bors először akkor érte utol őket, mielőtt az Ian lecsapott volna. 

„Egy szálloda negyedik emeletén vagyunk, az erkélyről rálátunk a partra. Elég durva, ami kint van” – kezdte Fecsó, s hozzátette, egyre csak záporoznak a kormány által küldött krízishelyzetre vonatkozó e-mailek, amelyben leírják, mit kell tenni a túlélés érdekében.

„Gondoskodtunk elegendő ivóvízről és élelemről. Sört vettem, én már elleszek” – mondta viccelődve a sikeres üzletember, aki talán azért is igyekezett elbagatellizálni a helyzetet, hogy Bea amennyire csak lehet, nyugodt maradjon.

A várandósságot éppen azért titkolták 8 hónapon át, mert attól tartottak, hogy a kismama elvetélhet, ha az emberek gonosz kommentjei miatt idegeskedik. Fecsó mindent megtett azért, hogy biztonságban tudja párját és születendő kisfiát a hurrikán alatt is.

„A teraszról bepakoltam a bútorokat, nehogy elvigye őket a szél, és ne csapódjanak neki az ablaknak. Arra persze nincs semmi garancia, hogy az erős szélben nem töri be valami az üveget. Se reluxa, se függöny nem védene meg minket…” – sorolta Fecsó.

 

Imádkozunk, hogy ne most induljon be a szülés! Pedig benne volt a pakliban, azt mondják, időjárás-változáskor szülnek a legtöbben

 

 – mondta Bea.

A párt a Bors első beszélgetését követően sokáig nem tudták elérni telefonon, és megszakadt velük a kapcsolat több mint 24 órára. Ez­után jelentkeztek csak újra. 

 

Szerencsére megúsztuk! Azt a részt, ahol mi vagyunk, nagyjából elkerülte a hurrikán, de azért itt is fákat csavart ki a vihar 

 

– tájékoztatta lapunkat Bea, akinek az imái meghallgattattak, nem indult be nála a szülés. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!