LELKIZŐ

Szerző Maca néni

6 napja

Döbbenetes felismerésre jutott Gáspár Győző

Gáspár Győző nagyon büszke a családjára, hiszen mindhárom nő ki tudott lépni az ő árnyékából.

Szerző Maca néni

Gáspár Győző akkora interjút adott az Indexnek, amekkorát még nem látott a világ. Legalábbis tőle nem! A roma showman 20 éve része a celebvilágnak és most változtatni szeretne a mondjuk úgy, megosztó státuszán. Az interjúban mindenről is szó esik, többek között egy hatalmas felismerésről, amire tényleg senki sem számított. 

Fotó: Máté Krisztián / Metropol

"48 éves lettem idén, és elég volt ebből a szerepből. Elegem lett abból, hogy előre megírt forgatókönyv szerint kellett bohócot csinálnom magamból és az egész családból. De én vállaltam. Mint ahogyan azt is, hogy megpróbálok úgy a bulvár és a média része maradni, hogy közben értékeket is teremtek. Nagyon fontos megosztanom, hogy amíg én sokaknak még mindig a buta, de szerethető cigány fiú vagyok, addig Bea nagyon komoly munkát tett abba, hogy ma már tízezreket segít a konyhában és az étkezési szokások megújításában"- mondta Gáspár Győző az Indexnek adott interjúban, melyben kitért két lányára is. 

"Ugyanígy ki kell emelni, hogy Evelin és Virág is valódi értékeket teremtenek önállóan is, azaz anélkül, hogy az apjuk bohóckodása mentén élnék az életüket. Evelin kitűnő tanuló, intelligens, tájékozott, nyelveket beszélő, és nagyon sok ambíció van benne. Virágot érdekli a gasztronómia, és nem is tanulhatná jobb helyen, mint a Gundelnél. Ezek fontos tények, és azt mutatják meg nekem minden egyes nap, hogy a családom már évek óta eltökélt abban, hogy önállóan is értékes legyen. 

És bár én vagyok a családfő, a nevemhez volt köthető minden, rá kellett jönnöm arra, hogy itt bizony én megyek őutánuk, és én érkezem meg legutoljára oda, hogy másfajta értékeket is teremtsek, mint eddig 

- tette hozzá. 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!