LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Nagy a baj? Molnár Gusztáv nyilvánosan üzent a feleségének

A házasságuk múlt héten ért véget a színész alkoholizmusa miatt.

Szerző ripost

Múlt hét csütörtökön jelentette be Fazekas Vivien, hogy véget vet Molnár Gusztávval kötött házasságának. A fiatalasszony nem tudta tovább elviselni, hogy alkoholista és bipoláris zavarral küzdő férje nem fogadja el a szakszerű segítséget, az elvonókúrát is idő előtt otthagyta. Vivien ráadásul azzal is szembesült, hogy a színész idegen nőkkel ismerkedik az interneten keresztül.

Fotó: LifeTV

A probléma súlyosságát jól mutatja, hogy Molnár Gusztáv vasárnap már arról írt a közösségi oldalán, hogy „teljesen tiszta”, jóllehet, két nappal korábban még zokogva nyilatkozott a Blikknek arról, hogy képtelen letenni a poharat, ráadásul önpusztító gondolatai is vannak.

Hétfő reggel újabb bejegyzés jelent meg az oldalán. Radnóti Miklós Hetedik ecloga című versét osztotta meg, valamint a versen kívül üzenetet is küldött a feleségének, aki a szakítás bejelentése óta teljesen megszakította vele a kapcsolatot, csak a legszükségesebb ügyekben akar kommunikálni Gusztávval.

Hiányzol feleségem. Nagyon sajnálom hogy eljutottunk ide. Jó döntést hoztál azzal, hogy elhagytál engem, mert nem csináltam jól a dolgaimat. Viszont egy verset elküldenek neked, és te pontosan fogod majd érteni egy Radnóti vers lesz

– írta az Instagramon Molnár Gusztáv.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!