LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

"Szomorú a mai nap" - így ünnepelte születésnapját Berki Mazsi

31 éves lett Berki Krisztián özvegye.

Szerző Ripost

31. születésnapját ünnepelte Berki Mazsi! A sztáranyuka borzalmas hónapokat tudhat maga mögött, hiszen májusban elvesztette férjét, kislányának édesapját, Berki Krisztiánt. Az özvegy a mérhetetlen fájdalom ellenére próbál pozitívan tekinteni a jövőre, ám születésnapján sem feledkezett meg elhunyt férjéről.

Fotó: Ripost

Az idei születésnapom más, mint az eddigi. Épp megéltem, hogy jobb már nem is lehet és egy másodperc alatt veszítettem el mindazt, amit tökéletesnek véltem. Szomorú a mai nap. Szomorú, mert valami egészen más szakasza indul el, mint amit képzeltem a 30. születésnapomon. Vannak dolgok, amikre még nincsenek szavaim, de azt tudom, hogy erősebb lettem hitben és lélekben. Pedig minden összeomlott. Ez az Élet. Van egy terv, egy cél, egy álom és közbelép az Élet és egy tollvonással írja át az egészet. És hirtelen egy teljesen más történetben kell megállnod a helyedet. Nehéz és még hosszú ideig fájni fog úgy érzem - kezdte bejegyzésében Mazsi, aki elhunyt férjének is üzent.

"Születésem napján csak egyet kérek Tőle, hogy adjon erőt ezt végigvinni. Adjon lelkesedést és ajándékozzon meg azzal a képességgel, hogy minden apró dologban megtaláljam az örömöt és a gyerekemet az élet szeretetére tudjam hangolni. És azt kérem még, hogy legyen bennem mindig annyi derű, hogy a nehézségeket is könnyedén el tudjam vinni."

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!