LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Idő előtt: sztárok, akik tragikus balesetben hunytak el

Elkerülhetőek lettek volna a tragédiák.

Szerző ripost

Még előttük állt az élet, de egy váratlan baleset mindent megváltoztatott; összeállításunkban azokról a világsztárokról emlékezünk meg, akik előtt siker és csillogás állt, mégsem kaptak elég időt az élettől.

Anne Heche

A színésznő éppen egy héttel ezelőtt, múlt pénteken hajtott egy lakóépületnek a Mini Cooperével Los Angelesben. Az ütközés következtében az autó és a ház is kigyulladt, és bár a tűzoltók hamar kiérkeztek a helyszínre, addigra a házban élő asszony összes holmija megsemmisült. A hollywoodi színésznőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, és azóta kiderült, hogy alkohol és kábítószer is volt a szervezetében a baleset időpontjában.

Fotó: AFP

Bár eleinte olyan hírek érkeztek, miszerint Heche nincs életveszélyes állapotban, később kiderült, nagy a baj: agyhalottnak nyilvánították és az orvosok lekapcsolták őt a gépekről. 53 évesen hunyt el. 

Natasha Richardson

Az Oscar-díjas Vanessa Redgrave lánya 2009 márciusában, Kanadában szenvedett súlyos síbalesetet. Beütötte a fejét, ám a szállására még a saját lábán ment vissza. Ezután fejfájásra panaszkodott, innentől kezdve pedig az állapota gyorsan kezdett romlani, kómába esett. Másnap New Yorkba szállították, de a szakszerű segítség ellenére nem tudták megmenteni az életét, agyhalottnak nyilvánították, március 18-án, két nappal a baleset után pedig lekapcsolták a gépekről.

ACTRESS NATASHA RICHARDSON DIES AFTER SKI FALL
Fotó: AFP

Férje, Liam Neeson összeomlott a gyásztól, egyedül közös fiaik, az akkor tizenhárom éves Micheál és a tizenkét éves Daniel tartották benne a lelket. A gyász hosszúra nyúlt, hét év kellett ahhoz, hogy a hollywoodi sztárra ismét rátaláljon a szerelem.

James Dean

A világhírű amerikai színész mindössze huszonnégy éves volt, amikor halálos autóbalesetet szenvedett. A száguldás volt az élete, és bár a baleset előtt egy héttel több figyelmeztető jelet is kapott, miszerint ne száguldozzon a modern Porsche járgányával, ő nem hallgatott senkire. Jóllehet, a halálos ütközés előtt néhány órával gyorshajtásért megbüntették a rendőrök, végül mégis a luxusautóban lelte halálát a nők bálványa.

Diana hercegné

Idén augusztus 31-én lesz 25 éve, hogy a walesi hercegné halálos autóbalesetet szenvedett Párizsban. Az autót nem ő, hanem kedvese, Dodi Al Fayed sofőrje vezette. Halálának híre azonnal beindította az összeesküvés-elméleteket, és ez a mai napig kitart; sokan úgy vélik, Diana hercegné halálát a királyi család okozta, mivel a halála előtt egy évvel elvált Károly hercegtől. 

BRITAIN-DIANA-VISIT
Fotó: AFP

Paul Walker

A Halálos iramban sztárja 2013-ban az anyósülésen ült, amikor a barátja, Roger Rodas elvesztette az uralmát a kocsi felett, és először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának ütköztek. A Porsche kigyulladt, a balesetben mindketten az életüket vesztették, Walker teste a felismerhetetlenségig összeégett.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!