Létrehozva: 2022.07.29.

Bangó Margit két éve nem áll szóba Tinával és Emilióval. Ez az oka...

Régóta sejteni lehet, hogy a Kossuth-díjas legenda családjában valami nincs rendben. Most minden érintett megszólalt és nagyon mást mondanak.

Köztudott, hogy Bangó Margit és a lánya, Marika hosszú-hosszú éveken át nem beszéltek egymással, mint ahogyan az is, hogy a Kossuth-díjas legenda minden anyai szeretetét unokájára, Tinára fordította. 2020 novemberében aztán megtört a jég és kibékült egymással anya és lánya. Ekkor úgy tűnt, végre béke költözik a családba, de tavaly októberben éppen a Bors szúrta ki, hogy a cigányzene királynőjének közelgő nagykoncertjéről hiányozni fog unokája és annak férje, Emilio, akik korábban még szerepeltek a hirdetményeken, majd hirtelen nyom nélkül eltűntek a plakátokról. Akkor arról pletykáltak a családhoz közelállók, hogy tiszteletlenség áll a háttérben, de az érintettek nem, vagy csak szűkszavúan nyilatkoztak. Eddig…

Bangó Margit
Fotó: Facebook

„Viharfelhők gyűltek össze felettünk...”

Tina és Emilio elfogadták Ábrahám Róbert meghívását és a Talk44 című internetes műsor kamerái előtt nem csak hogy elismerték, haragban vannak Bangó Margittal, de azt is elmondták, mi áll a kenyértörésig vezető vita hátterében.

"Minden családban vannak felhők és most a miénk felett is viharfelhők gyűltek össze. De mivel mi keresztény család vagyunk, bízom abban, hogy ezt is meg tudjuk oldani."

Mindig vannak próbák, nehézségek az ember életében és most mi is ilyen próbával állunk szembe.

"Nagyon sok nehézség történt és nagyon sok olyan ember jött be a képbe, aki sokáig nem volt benne és felkavartak bizonyos állóvizeket" – kezdte a szombat este hat órától látható műsorban Tina. "Egy család vagyunk, de mindenki tüzes habitusú, a mama is és mi is. Ha lecsitulnak majd a dolgok, akkor mindenki nyitott lesz ara, hogy leüljünk és beszéljünk" - mondta Bangó Margit unokája, aki hozzátette, annak ellenére, hogy nem beszélnek nagymamájával, rendre érdeklődnek róla a rokonoktól.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba!”

A Bors természetesen felkereste Bangó Marikát is, hiszen nem volt nehéz kitalálni, hogy lánya rá célozhatott a fenti nyilatkozatában. Ő azonban cáfolta, hogy az édesanyja miatta haragudott volna meg Emilióra és miatta nem beszél unokájával.

"Ha rám utal a lányom, akkor az hatalmas tévedés és nagyon csúnya dolog, hogy mindezt a keresztényi szeretet álcájával teszi, vagy teszik. De akkor öntsünk végre tiszta vizet a pohárba! Én és anyu 2020 novemberében békültünk ki egymással, vagyis  fél évvel később, mint ahogyan édesanyám bizonyos okból úgy döntött, hogy megszakítja a kapcsolatot Tinával és Emilióval."

Pontosan tudom ennek az okát, de nem teregetem ki a családi szennyest. 

 Ha már itt tartunk, ez a nagy szeretet sarkallhatta volna a lányomat arra is, hogy rányissa az ajtót a nagymamájára, amikor harmadszor is megtámadta a betegség" - fakadt ki Bangó Marika. "Egyébként is ő volt az, aki annak idején olyan vitát gerjesztett köztem és édesanyám között, ami miatt hosszú évekre elfordultunk egymástól - tette hozzá.

Fotó: Bors

„A lányomnak semmi köze a vitához!”

Mivel Tina és Marika egészen másképpen emlékeznek arra, hogy miért is veszett össze Bangó Margit és Emilio, úgy döntöttünk, hogy magát a legendás énekesnőt kérjük meg, tegyen igazságot és mondja el a saját álláspontját. Bangó Margit eleinte nem akart beszélni családja legbelső ügyeiről, de miután meghallotta, hogy unokája mit nyilatkozott, úgy döntött, először és utoljára tisztázza a helyzetet.

A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek! 

"De, ha tovább megy ez a cécó, annak is eljöhet az ideje! Az unokám, akinek mindenemet odaadtam, akit dédelgettem, felneveltem inkább arról beszéljen, hogy mi kellene neki ahhoz, hogy rám nézzen, vagy csak felemelje a telefont, ha a három műtétem és a kiújuló betegségem nem volt erre elég indok!? Erre a viselkedésre nincsenek akkordok, hogy zenei nyelven fogalmazzak… Záró gondolatként annyit mondanék, hogy a lányomnak az ég világon semmi köze nincs ehhez a vitához és ezt ők is pontosan tudják!" - jelentett ki a lapnak Bangó Margit.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

metropol.hu

A Házasság első látásra sztárja vallomást tett

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Hamarosan újraindulnak a népszerű dunakanyari körjáratok

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Egy hajszálon múlt az életem” — emiatt élte túl a terrortámadást a magyar színész

LELKIZŐ

Mindent látott és mindenről tudott: az őrült pletykák miatt állt elő az igazsággal Katalin hercegné

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”