LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Iszet állítja: Berki Krisztián nem lett öngyilkos

Év elején különös jóslatot mondott a Metropolnak Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus. Azóta sajnálatos módon bekövetkezett a tragédia, Berki Krisztián május 6-án elhunyt.

Szerző Ripost

Több mint egy hete tartja sokkban az országot Berki Krisztián halálhíre. Az egykor sikeres médiaszemélyiség 41 évesen hunyt el.

Megdöbbentő jóslat

Ami még megdöbbentőbb, hogy januárban, a Metropolnak nyilatkozó Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus hátborzongatóan pontos jóslatot mondott a Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságát érintő kérdésre. 

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Sajnos halálesetre is kell majd számítani, és a lapokból az bizonyosan kiolvasható, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából. Április tájékán az említett híresség házasságában komoly szakadás következhet be, amit csak őszinte szerelemmel és szeretettel hidalhatnak át" – mondta el akkor a Metropolnak Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus. A lap akkor nem írta le a híresség nevét, személyiségi jogokra hivatkozva, de Iszet kimondta Berki Krisztián nevét.

Hátborzongató módon Iszet megérzése ezúttal sem csalt: Berki Krisztián május 6-án, 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Halálának körülményeit még vizsgálják, annyi azonban bizonyos, hogy holttestére péntek reggel, a nyolc és féléves kislánya, Natasa talált rá, a IX. kerületi lakásban pedig nagy mennyiségű kábítószert talált a rendőrség.

Nem volt törvényszerű a halál

A Metropol most ismét felkereste a főpapnőt, aki elmondta, hogy az ilyen jóslatok esetében sokszor van lehetőség arra, hogy az alany megfordítsa a sorsát.

„Egy ilyen jóslat esetében nem törvényszerű, hogy a halál bekövetkezik. Az illető változtathat az életén, és elkerülheti azt, hogy idő előtt távozzon az élők sorából. Minden ember életében vannak úgynevezett kilépési pontok, vagy más néven halálpontok. Én is ismerek több olyan embert, akinek előre megjósoltam a kilépési pontját, ezzel pedig tudtam neki segíteni abban, hogy a tragédia még ne következzen be" – mondta el a Metropolnak Iszet.

Nem idézi meg a halottat

A főpapnő az intuícióinak köszönhetően érzékeli Berki Krisztián lelkét, de esze ágában sincs megszólítania őt, mert a halál bekövetkezte utáni 42 és 49 nap között nem javasolt bolygatni az elhunyt lelkeket, mert akkor tudnak természetes úton átkelni a fénybe. Egyébként a köztes létben rekednek a lelkek, ami a lélek fejlődésének és az élők számára sem jó, mert ez negatívan hathat az élők számára – állítja Iszet, aki elárulta a lapnak: a híresség nem akart meghalni.

Egyértelműen látszik, hogy Krisztián élni akart. Akármi is történt, esze ágában sem volt öngyilkosságot elkövetni

 – fogalmazott.

Fotó: Metropol

A feltételezett díler mindent tagad

A IX. Kerületi Ügyészség múlt csütörtökön K. István, a feltételezett drogdíler letartóztatását kérte, ám a férfi végül szabadon távozhatott, igaz, nyomkövetőt kell viselnie. A gyanúsított állítja, hogy bár ismerte Berki Krisztiánt, de soha nem adott el neki drogot. K. István vecsési otthonában ugyanakkor múlt kedden bruttó 50 gramm kokaint és kábítószerrel szennyezett tárgyakat talált a rendőrség.

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szemből, teljesen meztelenül mutatta meg magát a 63 éves, Oscar-díjas színésznő - fotók

borsonline.hu

Drámai fotók: Sorház lángolt Budapesten, 17 embert menekítettek a tűzoltók

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

vg.hu

Ezüstérmes a nyíltvízi úszók csapatversenyében a magyar válogatott

ripost.hu

Egyre durvábbak a magyar leánybúcsúk

borsonline.hu

Elképesztő felfedezés, akár 200 évig is élhetünk, ez kell hozzá

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. június 27.: A Nyilas váratlan segítséget kap, a Halak elsimítja az ellentéteket

ripost.hu

Kiszivárgott: Harry herceg soha nem hoz döntést egyedül

ripost.hu

Nem és nem akarunk hinni a szemünknek! Varga Irén újra "főz"

ripost.hu

Mindennek vége? Meghan Markle-nek hátat fordított a királyi család

ripost.hu

Olaj nélkül sül a diétás lángos

További cikkek

LELKIZŐ

Most lett volna 74 éves: Így néz ki most Cserháti Zsuzsa sírja - Fotó

LELKIZŐ

Feljelentést tett a Berki ügy után az ismert halottlátó

LELKIZŐ

Végső búcsút vettek Haumann Pétertől: Itt nyugszik a legendás színész

LELKIZŐ

Megszólalt a szakértő: Ez segíthet Berki gyermekeinek a gyászban

LELKIZŐ

Megindító idézet: A gyógyulás útjára lépett Berki Mazsi - Fotó

LELKIZŐ

Zokogva vallott a gyászáról Berki Krisztián özvegye - Videó

LELKIZŐ

Szívszorító, így emlékeznek Törőcsik Marira

LELKIZŐ

Szülei miatt szereti jobban a színpadot Bajor Lili