LELKIZŐ

Szerző rp

4 hete

Így dolgozza fel édesapja elvesztését Berki Natasa Zselyke

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony nagyon aggódik az unokájáért.

Szerző rp

Júlia megtörten mesélt a fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála. Azért is sokkolta a drámai hír, mivel nem tapasztalt semmi különöset Krisztián viselkedésében.

Minden egyes nap a sírógörcs kerülget, inkább fel sem megyek az internetre! Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is. Itt, Tatabányán sem megyek már inkább sehova, mert lépten-nyomon megállítanak, és kérdezősködnek, pedig én sem tudok semmit 

– mondta a hot! magazinnak.

Fotó: TV2

A kapcsolatuk korántsem volt felhőtlen, körülbelül tíz évvel ezelőtt kerültek újra közelebb egymáshoz, azonban sosem tudtak igazán szoros anya-fia viszonyt kialakítani. "Krisztán kilencéves volt, amikor az apja és én elváltunk. Nem volt különösebben rossz házasság a miénk, inkább azt mondanám, hogy eltávolodtunk egymástól. A bíróság annak idején megkérdezte, hogy kivel szeretne maradni, és engem választott. Való igaz, később, amikor olyan 14 éves lehetett, padlóra kerültem minden szinten, és akkor egyre kevesebbet volt velem. Nem tudtam neki megadni, amit szeretett volna, ezért inkább az apját választotta" – mesélte Júlia.

 

„Mazsival boldogabb volt, mint Pamelával”

Jó viszonyt ápol a menyével, Mazsival, majdnem mindennap beszélnek telefonon.

Mindenben mellette állok és segítek, akár a kislányról van szó, akár bármi másról. Valóban voltak néha vitáik, de melyik házasságban nincsenek? Én úgy láttam, a fiam nagyon szerette Mazsit. Szerintem vele boldogabb volt, mint annak idején Pamelával 

– árulta el.

Natikáért is aggódik, igyekszik vele sűrűn beszélni, de mint mondja, neki most az édesanyja, Pamela a legnagyobb támasza.

Egyelőre nem jár pszichológushoz, elegendő neki az, hogy a szokásosnál is többet foglalkoznak vele. Nati majdnem 9 éves, felfogja a történteket, amit a körülményekhez képest jól dolgoz fel. Nyáron már szeretném, ha itt lehetne velem több időt, akár heteket is, mert erre eddig nem került sor, vártuk, hogy nagyobb legyen 

– mondta.

 

„A fiam nem lett öngyilkos!”

Amikor legutoljára találkoztak, Krisztián büszkén mutatta videón az új irodáját, ahol – ahogy mondta – „nagy dolgok vannak készülőben”. Ebben a lakásban talált rá pár nappal később holtan a kislánya, Natasa.

Százszázalékig biztos vagyok benne, hogy a fiam nem lett öngyilkos, annál ő sokkal jobban szeretett élni! Arról nem tudok, hogy drogozott volna, a szteroidokat pedig abbahagyta akkor, amikor eldöntötték Mazsival, hogy gyereket akarnak. Az alkoholt kifejezetten utálta, csakúgy, mint a cigarettát. Nekem is mindig mondta, hogy „Anya, ne cigizz!” Sajnos a magas vérnyomásra való hajlamot tőlem örökölhette, nekem is nagyon magas, sokszor 200 felett van, viszont én szedek rá gyógyszert

 – árulta el.

 

Krisztián kicsi korától kezdve igényelte a maximális figyelmet

 Amikor ő beszélt, nem lehetett félbeszakítani, mert azonnal rászólt azt illetőre. Egyke gyermek lévén nem is volt ezzel probléma, mindig a középpontban lehetett. Ez azonban felnőttkorában, főleg a második gyermeke érkezése után, jelentősen megváltozott.

"Szerintem a fiam nem depressziós volt, maximum szeretethiányos. Hiányzott neki az, hogy Mazsi csak rá figyeljen, azonban ez megváltozott a kicsi Emma születése után; a fiam nem bírta elviselni, hogy a második helyre került. Nem is tudom, hogy mi történhetett, mi készíthette ki ennyire. A temetést Mazsi intézi, én képtelen lennék rá, de biztos, hogy Krisztián is ezt akarná! Az az igazság, hogy a mai napig abban reménykedem, hogy a fiam megjelenik a kapuban" – zárta le a beszélgetést Júlia.

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szemből, teljesen meztelenül mutatta meg magát a 63 éves, Oscar-díjas színésznő - fotók

borsonline.hu

Drámai fotók: Sorház lángolt Budapesten, 17 embert menekítettek a tűzoltók

borsonline.hu

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó

vg.hu

Ez a háttérhatalom irányítja a pornóipart

ripost.hu

Olaj nélkül sül a diétás lángos

hirtv.hu

Felállították egymással szemben az orosz és az amerikai rakétarendszereket

borsonline.hu

Elképesztő felfedezés, akár 200 évig is élhetünk, ez kell hozzá

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

ripost.hu

Két mozijegy áráért láthatod pucéran a szuperszexi teniszezőnőt

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerelmet hoz a Rák jegyébe lépő Vénusz júliusban

ripost.hu

Kiszivárgott: Harry herceg soha nem hoz döntést egyedül

További cikkek

LELKIZŐ

Most lett volna 74 éves: Így néz ki most Cserháti Zsuzsa sírja - Fotó

LELKIZŐ

Feljelentést tett a Berki ügy után az ismert halottlátó

LELKIZŐ

Végső búcsút vettek Haumann Pétertől: Itt nyugszik a legendás színész

LELKIZŐ

Megszólalt a szakértő: Ez segíthet Berki gyermekeinek a gyászban

LELKIZŐ

Borzasztó lelkiállapotban van Berki Krisztián édesanyja

LELKIZŐ

Megindító idézet: A gyógyulás útjára lépett Berki Mazsi - Fotó

LELKIZŐ

Zokogva vallott a gyászáról Berki Krisztián özvegye - Videó

LELKIZŐ

Szívszorító, így emlékeznek Törőcsik Marira