6 éve

Ezért vághatja maga alatt a fát Vujity Tvrtko

Meglehet, hogy a TV2 emblematikus alakja csalódottságában ugrott neki a szerinte semmilyen értékkel nem bíró Berkinek a Mokka élõ adásában.

Vujity Tvrtko sok éve mélyen tisztelt alakja a honi televíziózásnak. Amit valószínűleg nagyban köszönhet annak is, hogy a véleményét mindig vállalja, akkor is, ha azzal megbánt valakit. Számos példa volt erre az elmúlt években, de eddig egyetlen alkalommal sem vonták érte felelősségre. Különös, hogy éppen Berki Krisztiánhoz intézett dörgedelmei verték ki a biztosítékot csatornájánál. De igazából ez a történet sokkal bonyolultabb is lehet, mint amilyennek elsőre látszik.

Mert olybá tűnik, hogy Tvrtko kamikaze pilótaként viselkedik. Persze lehet, hogy nem szándékosan, csupán a tudatalattija vezérli.

Ha kissé elgondolkodunk, nem is olyan nehéz kikövetkeztetni, mi késztethette az élő adásban elkövetett kirohanására. Elég, ha visszamegyünk néhány hónapot az időben. Egészen pontosan 2014 decemberére, amikor is 17 év után elmondta utolsó adásvégi elköszönését a legendás Naplóban, majd szerződést bontott a TV2-vel, és megkezdte 10 hónapon át tartó önkéntes száműzetését.

Aztán tavaly szeptemberben visszacsábították a képernyőre, de "csak" a jóval könnyedebb műfajú Mokkában kapott szerepet. Ahol kénytelen kelletlen el kellett fogadnia, hogy gyakran találja magát szemben olyan bulvárszereplőkkel, akik az ő értékrendje szerint nem ütik meg a kívánt mércét. Könnyen lehet, hogy önkéntelen és nem előre eltervezett reakció volt tőle a Berkinek címzett monológ. Amivel lehet egyetérteni és nem egyetérteni, de jelenleg csak arra volt jó, hogy feldühítse a főnökeit, és veszélybe sodorja az állását.

Ami talán már nem is érdekli... 2015 év végén Tvrtko egy interjúban arról beszélt, hogy bár a munkát a Mokka műsorvezetőjeként kezdi újra, de már dolgoznak egy produkción, melyet teljesen sajátjának érezhet majd.

Ha minden igaz, jövőre, az első negyedévben indulhat az új műsor. Ugyanolyan jellegű lesz, mint a Napló volt, de jobban épül a személyiségemre

- mondta akkoriban. A történet szépséghibája csupán annyi, hogy erről a produkcióról szó sem esett azóta semmilyen fórumon, így a TV2 kedden kiadott sajtóközleményében, melyben a csatorna ismertette az idei évre tervezett műsorait. Innen nézve kicsit úgy tűnik, hogy Tvrtko kieshetett a pikszisből. Így aztán nem csoda, hogy amolyan minden mindegy alapon, többet mer, mint korábban. Lévén, vesztenivalója nem sok akad. Ez megmagyarázná azt is, hogy a jótékonysági csekkbefizetős akciójában miért egy poén kíséretében hívta ki a TV2 új tulaját, Andy Vajnát...

Persze mindez csak elmélkedés, ami vagy így van vagy nincs.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

mandiner.hu

Életutak a politikai karrier után – Mesterházy munkát keres, Bangóné glettel

ripost.hu

Heti horoszkóp: nagy változások várnak ránk június utolsó napjaiban

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

travelo.hu

Brutál árakkal várják a turistákat Míkonoszon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

ripost.hu

Vajna Timi kigombolta a nadrágját: szexibb, mint valaha

ripost.hu

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül hintázik az almamellű álomnő

További cikkek

LELKIZŐ

Most lett volna 74 éves: Így néz ki most Cserháti Zsuzsa sírja - Fotó

LELKIZŐ

Feljelentést tett a Berki ügy után az ismert halottlátó

LELKIZŐ

Végső búcsút vettek Haumann Pétertől: Itt nyugszik a legendás színész

LELKIZŐ

Megszólalt a szakértő: Ez segíthet Berki gyermekeinek a gyászban

LELKIZŐ

Borzasztó lelkiállapotban van Berki Krisztián édesanyja

LELKIZŐ

Megindító idézet: A gyógyulás útjára lépett Berki Mazsi - Fotó

LELKIZŐ

Zokogva vallott a gyászáról Berki Krisztián özvegye - Videó

LELKIZŐ

Szívszorító, így emlékeznek Törőcsik Marira