1 hónapja

Hatalmas erőkkel rohant a rendőrség a családi házhoz: egy 4 gyermekes családapát gyilkoltak meg

A családapával saját testvére végzett kegyetlenül.

Hatalmas erőkkel rohantak a rendőrök egy családi házhoz Wykenben. Egy férfi gitárral verte halálra testvérét egy erőszakos veszekedés közben idős anyjuk otthonában. Steven Barnes elismerte a négygyermekes apa, Paul Hawkesford-Barnes meggyilkolását.

rendőrség
 

A támadó bűnösnek vallotta magát a 84 éves édesanyja elleni súlyos testi sértés kísérlete miatt indított másik vádpontban is.

Az 57 éves Hawkesford-Barnes édesanyja otthonában feküdt a west midlands-i Wykenben, amikor a testvére egy gitárral ütni kezdte. Súlyos fej-, mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett.

A férfi megosztotta idős anyja gondozását a két másik testvérével, és éjszakára az anyjukkal maradt. Az áldozat és másik testvére szerették volna beadni édesanyjukat egy otthonba, ahol szakszerű ellátást kapott volna, ám Steven hallani sem akart erről. A gyilkosság előtti este üzenetekkel zaklatta a testvérét, Paul pedig nagyon aggódott az elmeállapota miatt, még azt is felajánlotta, hogy másnap orvoshoz viszi Stevent.

Steven ehelyett halálra verte a testvérét, majd édesanyjukat is bántalmazta. Paul holttestét egy ápoló vette észre, aki segíteni érkezett az idős asszonyhoz. Stevent letartóztatták, november 18-án lesz a tárgyalása.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!