Létrehozva: 2022.02.16.

„Az egyik percben a fiam ott volt, a másikban elment” – megölelte édesapját, majd holtan esett össze a 16 éves fiú a templomban

Pillanatok alatt ért véget a fiatal élete, miközben családjával vasárnap templomba mentek. A szülők azt hitték, hogy csak egy sima fejfájásról van szó.

Szerző Ripost

Egy gyászló édesapa zokogva mesélte el, hogy vesztette el minden előzmény nélkül, teljesen váratlanul szeretett kisfiát. A család vallásos emberként rendszeresen járt templomba. Az egyik vasárnap esti mise azonban tragédiával végződött…

Calvin Middletont a tragikus vasárnapon migrén gyötörte, ami miatt borzasztóan elkezdett fájni a feje. Ennek ellenére elment szüleivel és testvéreivel a Cheadle Hulme-i metodista templomba. Végül annyira eluralkodott rajta a fájdalom, hogy megölelte édesapját, majd kiment a mosdóba.

Amikor nem tért vissza az édesapja aggódva utána ment. Andrew ekkor találta meg arccal lefelé, eszméletlenül a fülkében gyermekét. Calvin Middleton hirtelen agyvérzést kapott, ami el is ragadta. Ugyanis amit migrénnek hittek, az valójában egy koponyaűri vérzés volt.

Fotó: Pixabay

A helyszínhez riasztott mentősök megpróbálták megmenteni a fiatal életét, de nem tudták visszahozni. Calvint már csak hónapok választották el az érettségitől, és ígéretes jövő állt előtte, amikor az élete váratlanul végét ért. Imádta a matematikát és az informatikát is.

„Az egyik percben még ott volt a fiam, a következőben pedig már nem” – mondta könnyeivel küzdve az édesapa, aki hozzátette Calvin okos és figyelmes fiú volt.

„Bementem és láttam, hogy arccal lefelé fekszik a fülke padlóján. A nővérek mindent megtettek, amit tudtak, de nem, így kellett történnie. Eljött az ő ideje… Egy pillanat alatt eltávozott. Annyira intelligens fiú volt, prefektus, aki az iskolában mindenben a legjobbak között volt, és mindig a lehető legjobbat akarta kihozni magából” – tette hozzá visszaemlékezve a tragikus pillanatokra Andrew. 

A tinédzsert korábban szívproblémával kezelték kórházban, de az orvosok szerint ez nem függ össze a halálával. Temetését jövő héten fogják megtartani a sandbachi Szent Mária Templomban.

A család, akik jelenleg a cheshire-i Alsagerben élnek, létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, hogy pénzt gyűjtsenek, amit az egyház hátrányos helyzetű gyermekeket segítő szervezetének szeretnék átadni. Az eredetileg 500 fontban (211 ezer forint) kitűzött céljukat messze túlteljesítették, és már több mint 7000 fontot (2,9 millió forint) adományoztak - írja a Mirror. 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Elhunyt az évszázad rablásának kiagyalója: A sírba vitte magával a titkot, hogy hova tűntek a milliók

KÜLFÖLD

"Bármikor bármi megtörténhet!" – Szó szerint leolvadt a bőr egy kislány arcáról

KÜLFÖLD

„Szomorú és nehéz időszak ez” – Barátját ünnepelve halt meg a 7 éves, aranyszívű kisfiú

KÜLFÖLD

Idegen férfi holttestét kapta meg egy gyászoló család a nagyapjuké helyett